Elindultunk 2. rész

Előző volt a bloggal kapcsolatos blablbla, ez pedig a bloggal kapcsolatos blabla lesz 🙂

Najó, a lényeg, hogy ide még beírom, hogyan is történt az egész, vagyis a bevezető a történethez.

Egyszer volt, hol nem volt…

volt egyszer egy ICQ nevű chat, ami messze jobb, meg szebb és intelligensebb, mint az MSN. Éppen ezért nem is szereti senki. Pedig ott lehet új barátokat találni. Igen, az ICQ-n lehet keresni ország szerint, hobbi szerint, és még sok más beállítás alapján. Így nagyon jól lehet barátra lelni.

Ahogyan Sema is rám talált egy nyári éjszakán.

2004 augusztus volt, sütött a hold, teljesen le voltam már barnulva a monitor fényerejetétől, és a computer egerek rohangáltak az asztalon levő papírhalom alatt.

Akkor kezdődött egy beszélgetés, ami később barátsággá, majd később, az első személyes találkozásunk során szerelemmé erősödött.

Addig-addig gondolkoztunk, hogyan tovább, miképpen legyen, míg végül Istanbul mellett döntöttünk. Majd egyszer ezt is leírom, mert ez is izgalmas 🙂

Sok sok beszélgetés és repülés után végül Istanbulban kötöttem ki, ahol minden nap egy külön kaland.  Így ezeket írom le ide.

Az elején még visszaemlékezés lesz, így a dátum nem egyezik meg a tényleg időponttal, bocsi. Ha működik a naptár oldalt-alul-felül-hovatettem, akkor oda utólag berakok mindent. Az elején nem volt idő ilyenekre….

Remélem, most lesz 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (13 votes cast)
Elindultunk 2. rész, 6.8 out of 10 based on 13 ratings
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .