Ne utazz gazdasági válságban!

A helyes magatartás gazdasági válságban az, ha eladod mindened (kivéve a pincédet), veszel 100 kg kurpmlit, a maradék pénzt beváltod aranyba, és lemész a pincébe (azt nem adtad el, ugye?), és kivárod, amíg a nagy muftik (ez is török szó, mufti volt az, aki az elfoglalt területekért felelt) kiszórakozzák magukat.

Vagy bármi mást csinálhatsz, de ne utazz!

Ugyanis ilyenkor a pénzed kezelése kb. a ruletté-el lesz egyforma.

Mit tegyek, ha nekem is éppen most kellett kimennem. Betettem az összes pénzem a bankba, mert ugye azt mondják, hogy a bankok értenek hozzá, meg biztonság, meg blablabla, aztán a túloldalt, vagyis Istanbulban néztem az aktuális árfolyamot, mikor tudom kivenni. Mikor bukok vele a legkevesebbet.

Csakhogy a bankok tojtak a fejemre, mert ha én hétfőn vettem ki a pénz, akkor pénteken könyvelték el, ha pénteken vettem ki, akkor meg hétfőn. Lényeg, hogy baromira nem lehetett tudni, hogyha kivettem 100 000 Forintot, akkor abból végül 95 000 lett (ilyen persze sose volt, mert a kis mocskok azért ügyeltek arra, hogy CSAK nekik legyen jó), vagy 120 000 forint lett.

És persze az eredményt jó esetben 1 hónap múlva tudtam meg, mert az elektronikus rendszer ilyen gyors.

Inkább mentem volna a ruletté-re, mert ott legalább lehet nyerni is…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Ne utazz gazdasági válságban!, 9.0 out of 10 based on 1 rating
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .