Neked hogy tetszett Isztambul?

Ez egy különleges oldal, mert ez a ti oldalatok.
Ki szeretné, itt megoszthatja isztambuli élményeit a többiekkel. 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Neked hogy tetszett Isztambul?, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 

8 Replies to “Neked hogy tetszett Isztambul?

 1. Örülök, hogy tetszettek a képek, bár én csak lelkes amatőr vagyok. Bár több időt tölthettem volna Törökországban, de majd még tervezek visszatérni. Engem négy nap alatt elvarázsolt, pedig csak a Márvány-tengert jártuk körbe egy balkáni körutazás részeként. Korábban is éreztem valami megmagyarázhatatlan vonzódást, de Isztambul tényleg olyan, hogy látni kell. Egyszerűen nem értem, hogy a köztudatban miért csak a London-Párizs-Róma hármas terjedt el a köztudatban, mint legfőbb európai látnivalók, de Isztambul is simán fel tud mutatni annyi szépséget, látnivalót és történelmi emlékhelyet, mint az említett fővárosok. Végül is mégis csak egy világbirodalmat irányítottak onnan! Én szeretek mindent a saját szememmel megnézni (még ha ez szervezett út is volt) és nem tetszik, ahogy a médiában nem túl hízelgő szövegkörnyezetben beszélnek a törökökről és Törökországról. Én nem csalódtam, mert meseszép. Egyszerre tud régimódi és újszerű lenni, s a benne élő emberekben érezni a büszkeséget és tradíciókat, ami nálunk mintha már kiveszett volna és már erővel sem lehetne visszahozni.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 2. Isztambul mindenkit elvarázsol.Ezután valaki vagy szereti, vagy utálja.Aki szereti, az újra és újra eljön, az megismeri.Aki utálja, az pedig cikkeket ír róla a többi olyannak, aki el se akar jönni.Gyere te is minél többször! 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 3. Hogy mennyire tetszett Istanbul? Hát annyira,hogy ez a kedvenc városom a világon! Volt szerencsém már Amszterdamtól kezdve Barcelonán,Monte-Carlon át Kolozsvárig eljutni,sok szép várost láttam már,ama Istanbul en iyi,en güzel stb.!1989-ben jártam ott először,és öszesen 5-ször voltam Istanbulban,ami számomra a világ közepe!Üdvözlettel:Feyyaz(És hogy mennyiféle focimezt árulnak ott)! :):):)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .