Választások Photoshoppal

Hamarosan megkezdődnek a választások, és így már nagyban megy a kampányolás.

Itt most csak az önkormányzati választások lesznek, de már így is tele van a város zászlókkal, és plakátokkal.

Természetesen a vezető nagy pártot mindenki utálja, és tagadja, hogy valaha is rá szavazott volna 😀

Viszont ellentétben Magyarországgal, itt azért van rendes ellenzék, ami azért nem jelenti azt, hogy sok ésszel lenne megáldva.

Erre a hétvégi esemény a legjobb példa.

Mivel a télnek lassan vége, és az eső is majdcsak eláll egyszer, kezdődnek a rendezvények. Fele felvonulás, fele tüntetés, a szokásos: sok zene, még több rendőr, helikopter, kordon, és persze a sétáló vásárló emberek, akik tojnak az egészre. Viszont igazán rendesek a tüntetők, hogy hétvégére diszkót biztosítanak a rendőröknek, mert a zene tényleg jó.

Természetesen a sétáló és vásárló emberek létszáma jóval meghaladta a felvonulókét, hiszen ha pár órára kisüt a nap, mindenki inkább a tengerpartot választja. Ha kibújik a nap, akkor kb. 20 perc múlva már tele a tengerpart, és persze az árusok is megjelennek teával, szotyolával, tombolával, stb…

Szóval az egyik párt beszólt a másiknak, hogy az ő bemutatójuk sikeresebb volt, mert több ember ment el rá. Mire a másik visszaszólt, hogy nála voltak többet (szerintem meg a parton), és ezt igazolva az újságba lehozott egy cikket a főoldalra, benne a fotókkal, hogy milyen sok ember is volt a rendezvényen.

Csakhogy az ügyes megfigyelőknek feltűnt, hogy sokk a hasonló ember. Jó jó, hogy ikrek, de akkor meg miért nem egy kupacban állnak?

Tesók
Tesók

Naná, hogy a Photoshop van a háttérben 🙂

Ha van egy kis eszük, akkor vannak előre készített ember készletek, amiket bármikor rá lehet pakolni a félig kihalt rendezvényre 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Választások Photoshoppal, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .