A macskatáp rejtélye…

A macskák nem szokták beperelni a gyártót, sőt, még a gazdát se szokták lenyávogni, ha gond van a macskatáp minőségével (max cafatokra tépik a zoknit, cipőt, meg mindent). Így évről évre felvetődik, hogy ezen szőrős pamacslabdák olyan ételt kapnak, ami problémás.

Legismertebb változat az, hogy drogot tesznek a csúnya gyártók, mert így a macsek rászokik a tápra. Persze erről hamar kiderült, hogy hülyeség, főleg ha csak a drognak az árát vesszük.

Az biztos, hogy a táp nem telítetlent zsírsavakkal táplált szárítót egerekből áll, de igazándiból nem aggódok a cicusok egészségéért. Ezek nem elkényeztetett kiscicák, hanem Isztambul utcai ragadozói. Nem véletlen, hogy éjszaka nem jár a villamos. És már azt is tudjuk, hogy a madárinfluenza miért kerülte el ezt a területet. Van amitől még ő is fél…

Viszont vannak gyanús dolgok.

Mi az utcamacskáknak ajánlott A1 típusú macskaját vesszük, mert olcsó, de mégis jó. Meg állítólag erősíti a karmokat. De nincs hatással a dorombolás ritmusára, a bunda fénytörési értékére, stb… Ezek a macskák úgyis megtalálják azt, amire szükségük van. Mi leadózunk nekik. Vagy más szóval a megadjuk a harácsot.

Ki is teszem nekik minden éjjel, ami reggelre el is fogy. Na de it látok egyik éjszaka? Támadnak a csigák!

Ezt hittem, hogy csak véletlen. Arra járnak,és nincs kedvük pár napot kerülni ezért mennek egyenesen a macska tál fele. De nem! Egyre több a csiga, és minden jel szerint a macskatápra mennek. Persze napokig kellett figyelni őket, hogy valóban arra tartanak-e.

És igen, a tál a cél benne a finom macskajával. Csak úgy rohannak felé a csigák.

Ami viszont az érdekes, hogy a tálba beérve másnapra eltűnnek.

Ennek két oka lehet. Amacska táptól olyanannyira hiperaktívak lesznek a csigák, hogy átusszák a Boszporust.
Vagy pedig a macskák rajonganak a francia konyháért…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
A macskatáp rejtélye..., 10.0 out of 10 based on 6 ratings
 

3 Replies to “A macskatáp rejtélye…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .