Szőrcsomó 4. rész

Szegény kicsi macsekot elkerülte a szerencse. mint kiderült, testvéreit egy másik macska ette meg, ezért volt egyedül. Ma pedig az anyukáját kivasalta egy teherautó :(((((

Így teljesen egyedül maradt. És nem is hagyhatjuk a lépcsőházban, mert a többi macska állandó veszélyt jelent. Még nem érkezett el az az idő, amikor a kismacskák előbújnak. Őt csak hamarabb hozták össze a szülei. Ezért nem engedhetjük, hogy egyedül kóboroljon. Szegény így is állandóan reszket.

Jobb ötlet híján egyenlőre az irodában lakik. Ott adtunk neki macskaját (azt, amire a csigák is annyira gerjednek 😀 ), meg vizet.

Szegény folyamatosan nyávog, és reszket. A farka időnként olyan, mint a trolibusz áramszedője Pesten, ha macskaköves úton halad… Egyenlőre bebújt a szekrény alá. Ez hasonlít legjobban a lépcső alatti fészekhez, és ott vannak porcicák is bőven.

Van az irodában egy lézeres távmérő, amivel a macskák perzsa génjeit szoktuk tesztelni, ha találunk egyet a terepen. Amelyik macskában sok a perzsa gén, az nem reagál a futkosó piros lámpafényre. Majd megpróbáljuk ezzel kicsalogatni.

Jön a hétvége és estére be kell riasztani az irodát is. A macsek pedig mégsem maradhat a fürdőszobában 2 napig. Valamit ki kell találni.

Szőrcsomó
Szőrcsomó

Szőrcsomó
Szőrcsomó

Szőrcsomó
Szőrcsomó

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Szőrcsomó 4. rész, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .