Alvó szőrkupac – Yumoş beszámoló

Yumoş nő, mint egy állat.. de hát ez a dolga…

Ahhoz pedig, hogy nőjön, jó sokat kell ennie. No meg persze a mozgáshoz is, a mivel megpróbál mindent felfalni, hogy még nagyobbra nőjön.

Lassan viszont átmegy binárisba ez a macska. Vagy alszik, vagy rohangál. Átmenet nem nagyon van, hacsak azt nem számoljuk, amikor megáll, hogy valakit felfaljon.

Sema azt mondja, hogyha kicsit nagyobb lesz, úgyis kisurran az utcára (3. emeleten vagyunk) pasizni. Ez pedig Isztambul, ahol egy macskának szüksége van arra, hogy bármit darabokra tudjon szaggatni, még ha az éppen a radiátor. Így tehát, ameddig nem kell rettegnünk, addig nem piszkáljuk miatta.

A kedvence kitartóan a papír, amiből rengeteg mozog az irodában. Minél nagyobb, minél hangosabb, annál jobb. Két szobával odébb is meghallja, ha érkezett egy friss vad amit le lehet támadni.

Így nemcsoda, hogy többször megpróbált beköltözni a vadak fészkébe, vagyis a fénymásolóba.

Yumoş a fénymásolóban
Yumoş a fénymásolóban

Éber állapotában továbbra is nehéz lefényképezni, de sikerült elkapni, amint az egérrel harcol.

Yumoş leharcolja az egér kábelét
Yumoş leharcolja az egér kábelét

Persze nem csak a valós egér, de a virtuális egér is veszélyben van. Yumoş többször megpróbálta elkapni az AutoCAD-ben mozgó egeret. Egyenlőre nem adta fel.

Yumoş és az AutoCAD
Yumoş és az AutoCAD

Apropó egerek. Macskekunk a papír után a lukakra gerjed a legjobban. Ezekben döbbenetes módon talál is valamit. Nagyon lelkesen kotorászik bennünk. Van, hogy alszik, majd hirtelen felkel, odarohan az egyik lukhoz, és húsz percig csak turkál benne.

Sajnos a lukak többsége a konnektor, így elkezdtük gyerekzárral ellátni őket. Van, ahol pedig a konnektor mellett a falban van a luk. Azt le kellett ragasztani. Nemhiszem, hogy valaha is meg fog bocsájtani nekem e miatt. Reggelente mindig megnézi, hátha szabad a luk. Ha nem, akkor panaszosan nyávog egy sort…

No és akkor végezetül jöjjenek az alvós képek.

ezt direkt háttérképnek
Ezt direkt háttérképnek
Így próbálj meg dolgozni
Így próbálj meg dolgozni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Alvó szőrkupac - Yumoş beszámoló, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 

One Reply to “Alvó szőrkupac – Yumoş beszámoló”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .