Esküvői grafikai adatbázis

Tavaly nyáron, mikor elkezdtük szervezni az esküvőt, befizettem egy web-oldalra, ahol rengeteg jó grafikai anyagot lehet letölteni, ha éppen esküvői meghívót készítünk.

Hmm… nem tudom mit mondjak nektek… mondanám, hogy ajánlom az oldalt mindenkinek. De ez ugye nem olyan dolog, amire mindennap szükségünk van. Legalábbis mi nem olyan országban élünk, ahol az a divat, hogy 20-30 esküvőn is túl legyünk, mielőtt elérjük a 30 éves kort…

Az oldal neve WeddingDNA (Wedding Clippart). És nagyon jó. És hát…hm… ajánlom… 🙂

Annak idején letöltöttem a fél weboldalt, és bár alig 1-2 dolgot használtunk belőle, mégis megérte.

A képeket vektorosan is le tudjuk tölteni, ha befizetünk, utána pedig már tényleg rendesen tudunk velük dolgozni bármely jó kis kiadványszerkesztő programmal. Igazán profi.

De gondoltak azokra is, akiket a sors azzal vert meg, hogy órákat szenvedjenek a Word-el. Ők is kapnak egy használható formátumot.

Ha pedig nagyon nem vagyunk járatosak a grafikai dolgokban, akkor kész meghívókat is letölthetünk, amit csak át kell írni és máris küldhetjük nyomtatásra.

Tehát tényleg remek egy oldal, még ha… hmm… nem egy olyan, amint mindennap használunk.

Tegnap jött az e-mail, hogy az egy éves előfizetésem hamarosan lejár. Ők is tudják, hogy nem fogok ismét befizetni. Sok sikert kívántak, de azért reménykednek, hátha mégis… adnak 30% kedvezményt.

Furcsa érzések ezek. Valami tényleg végképpen lezárult.

Még van pár napom, amikor letölthetem a legújabb grafikákat. Talán elteszek néhányat emlékbe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

 

6 Replies to “Esküvői grafikai adatbázis

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .