Az elsüllyedt hajó

Isztambulban mindig lehet valami érdekeset találni. Néha akár egy egész hajót, néha csak egy felet. Néha meg olyat, ami el van süllyedve.

Persze egy olyan helyen, mint a Boszporusz, ahol rengeteg hajó halad át naponta, nem csoda, ha néha egy-kettő benéz a víz alá.
Van egy terület, ahol 4-5 darabot is lehet látni a part mellett. Bár talán előbb lettek oda rakva aztán elfelejtve elsüllyedtek.

Vannak a partra került hajók. Egyik egészen sokáig ott volt az AyaSofya közelében. Több filmben szerepelt is, csak úgy, háttérként. Mára már eltűnt.

Most pedig mi találunk egy hajót. Najó, nem csak mi, hanem néhány ezer másik ember is. Elég közel van a parthoz, annyira, hogy könnyedén be lehetne úszni hozzá. Persze megfelelő felszerelés és felkészülés nélkül ez azért elég veszélyes lenne. Kérdés viszont, hogy került ide, mert errefelé hajók nem járnak. És hogy süllyedt el, mert annyira azért mély a víz, hiszen alig látszik ki belőle valami…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

 
  • Nincs hasonló bejegyzés

One Reply to “Az elsüllyedt hajó”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .