Téli szomszédaink

Tavaly télen a macskák addig néztek minket szomorú nagy szemükkel, hogy megsajnáltuk őket, és elkezdtünk nekik macskatápot adni. Erre persze a környék összes macskája odaszokott, de még a meztelen csigák is hozzánk jártak.

De aztán jött a tavasz, és kiderült, hogy míg az erkélyen a macskák csak a hasukat süttetik, addig a lépcsőházban az egerek ugyan ezt csinálják. Ekkor volt az, hogy kirúgtuk őket. Nyáron úgyis könnyebb ennivalót találni. A tengerpartra járnak a török fiatalok, lehet tőlük mindenféle csemegét kunyerálni.

Most viszont ismét elkezdődött a hideg idő. Így mi is visszatértünk a macskák etetéséhez. Egy macskacsalád már be is költözött az erkélyen levő fenyőfa alá. Gondolom, karácsonykor majd őket is becsomagoljuk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Téli szomszédaink, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 

5 Replies to “Téli szomszédaink

  1. az a felfelé száradás valami fenyőbetegség errefelé elég sok fát fertőzött meg. ja és sokkal sokkal nagyobb cserépbe kellene laknia.ha meg nem kívánjátok a macskák albérletét, szórjatok a macsekok kedvenc lustálkodó helyére némi kifőtt kávét. nem a löttyöt, hanem a szárazanyagot. állítólag jó rá.amíg az egerek randalíroznak, legfeljebb hetente egyszer tennék ki nekik enni. mármint a macsoknak.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  2. A száradás fő oka, hogy nyáron kimaradt 1-2 nap, amikor igencsak meleg volt. Szegény akkor égett le. Jó lenne, ha újra zöld lenne…A macskák ott jó helyen vannak. Inkább ott üljenek, mint a kanapén. 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .