Csernobili macska

Isztambul utcáin és aluljáróiban számtalan dolgot árulnak. Mondhatnánk azt is, hogy mindent árulnak, amit csak el lehetképzelni. Csakhoz ez pont fordítva van: csak olyan dolgokat próbálnak eladni, amit el se tudunk képzelni. Plána sose gondolnánk, hogy bármire is jó lesz.

Azért néha találni hasznos dolgokat, mint a sorozatlövő szappanbuborékfújó, vagy cuki villanyvonatot. Néha pedig egészen furcsa tárgyak is megjelennek, mint az összecsukható esernyő-sétapálca-grillsütőnyárs. És van olyan is, amikor frászt kapnak a gyanútlan sétálók.

Egyik ilyen, mára már kedvencünké vált, a csernobili macska. Amíg csak szépen, barátságosan áll a ponyván, még egészen aranyos. Na de amikor elindul… mint valami 4. kategóriájú horrofilm. Kegyetlenül nyávog, és csak jön, jön, jön megállíthattlanul. Majd pedig elkezd a szeme is rettenetesen villogni. Na akkor jön elő az alsóruházat teljes lecserélése.

Csak ajánlani tudjuk mindenki, aki valakire a frászt akarja hozzni. Hiszen nincs is jobb, mint elrejteni egy kamerát valaki hálószobájában, majd betenni egy ilyen macskát is neki… 🙂


A csernobili macska bevetés közben
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Csernobili macska, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .