Török Al Bundy – Türk malı

Többen is kérték (és persze többször is ám),  hogy írjak valami a török sorozatokról.

Eddig kerültem a témát, mert rengeteg sorozat van. Legalább 100 török adó van (mármint TV adó, nem az a másik, amit be kell fizetni), és mindegyiken van naponta legalább 3 sorozat. És persze mindegyik jól meg van kavarva.
„Kedvencem” amelyikben egy gazdag család szerepel. Senki nem dolgozik, és dögre unatkoznak, így mindenki mindenkivel mindent összekavar. Egyszer azért csak elfogy a pénz és eladják a luxusvillát. Sőt, valaki még elmegy taxisofőrnek is, de az élet különösebben nem változik. Bizonyára a gazdasági válság miatt a rendező olcsóbb helyszínt választott.

Szóval nem egyszerű átlátni, hogy akkor most mégis ki kivel meg miért.

Szerencsémre egy új sorozat indult pár hónapja. A Rém rendes családi, ismertebb nevén az Al Bundy török verziója jelent meg. A címe: Türk malı, azaz Török gyártmány.

Főhős, vagyis inkább főlúzer nem cipőárus, hanem postás. Azért néha hajigálja a cipőjét is. Neki van egy felesége, más néven házisárkánya, aki nem marad el az amerikai verzió Peggy-étől.

Gyerekek számában már változás van: két fiú és egy lány. No meg egy titkos alagút, ami a pincében levő szekrényből indul, és a metrónál ér véget. És persze mindenki ismeri.
Az eredeti Bud Bundy-val ellentétben az egyik fiú minden alkalommal másik lány mellett ébred, akit valahogy megpróbál az alagúton kicsempészni. Ami sose egyszerű.

No és vannak a szomszédok, akik gazdagok, sikeresek, csak azt nem értik, miért kapták meg ilyen olcsón ezt a jó kis házat. De aztán hamarosan minden világos lesz…

Beköltözés a szomszédokhoz (hátul), mert itt van plazma TV és még sok minden más érdekesség. 😀
Forrás + megtekintés: http://www.metinsarac.com/diziler/turk-mali/turk-mali-6-bolum-izle.htm

Jó kis sorozat, és jó a nyelv gyakorlásához is. Jó sokat lehet nevetni. 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Török Al Bundy - Türk malı, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .