Eurovision 2010 – Első elődöntő

Nagy lelkesedéssel készültünk az idei Eurovision elődöntőjére még akkor is, ha a törökök majd csak csütörtökön lesznek, a magyarok pedig el sem indultak.

Vettünk egy kiló szotyolát, meg egy kiló frissen pörkölt mogyorót (még meleg volt! 🙂 ) a sarkon, mindezt kb. 2000 forintért. Persze az 1 kg mogyoróból legalább 300 g a só volt, így szóltunk a vizes embernek is, hogy estére hozzon a legnagyobb palackból kettőt is.

Hála az időzónáknak, nálunk már komolyan este volt, mire elkezdődött a műsor. Meg kell hagyni, eléggé látványos volt. Mármnt a környezet.

Az előadókkal viszont már sokkal kevésbé voltunk megelégedve. Ha azt írom, hogy nem találtunk kedvenc dalt, akkor az még nagyon messze van attól, hogy mennyire tetszett a felhozatal.
De legalább a mogyorót jól befaltuk, mire vége lett a műsornak. 🙂

Forrás: Eurovision.tv

Képen a belga srác. Szegény úgy izgult a végén, a kamerás pedig csak azért is minden percbe odament hozzá. A vége fele már alig bírta a belga zászlót lobogtatni a kamera fele, csak meglegyintette. Ennek azért örültünk, hogy bejutott a döntőbe. 🙂

A második elődöntőt még nagyobb izgalommal várjuk (2 kg mogyoró), hiszen ott lesznek a törökök. Azerbajdzsán és Örményország is akkor fog szerepelni. Állítólag jó kis botránynak nézhetünk elébe, mert az azeriek a pletykák szerint lefizették a zsűrit, míg az örmények pedig törökellenes dalt szeretnének énekelni. Nem fogunk unatkozni. 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .