Eurovision 2010 – Döntő – második lett Törökország! :)

Véget ért az Eurovision 2010! Hurrá! Most egy darabig megint nyugtunk lesz tőle! 🙂 🙂

Magyarország az idén kimaradt, és ez mintha valami fene nagy titok lenne, sehol semmi hír a magyar oldalakon. Így aztán talán nem is tudjátok a remek hírt (nekünk legalábbis nagyszerű), hogy Törökország a második lett!

Forrás: eurovision.tv

Sőt mi több, az elődöntőt pedig megnyerte a maNga együttes, aki 2009.-ben elnyerte a MTV Europe Music Awards Európa kedvence-díját. A döntőben 170, míg az elődöntőben 118 pontot gyűjtöttek össze.

Bár az utcabál elmaradt, azért vasárnap a média elég nagy ricsajt csinált belőle. Végre lelöktük a trónról Hadise-t a düm-tek-tekjével együtt 😛

Nekünk egyébként a görögök jöttek be még nagyon. Sema jót is táncolt rá. Én ilyennek szeretem az Eurovision-t, amikor minden ország a saját kultúráját adja elő, és a saját nyelvén.

Amit viszont nagyon sajnálok, hogy egyre jobban átmegy politikába, hogy melyik ország éppen kivel van jóban, és kire haragszik. Idén pedig még a zsűri is jelentősen beleszólt a pontozásba, ami igencsak megváltoztatta a pontokat. A legmeglepőbb fordulat mégis az volt, hogy Franciaország a legtöbb pontot Törökországnak adta.

Úgyhogy vége. Csend van egy darabig. És majd várjuk a magyarokat 2011-ben! 🙂

Ajánlat: maNga – Wikipédia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .