Kifeszítettük a függőágyat. :D

Lakásunk első erkélye remek kis hely. Ebben a dög melegben kellemes árnyék van, és szépen oda lehet látni a tengerre. Jó kis szellő is fújdogál. Ha pedig a paradicsomok továbbra is jól nőnek, akkor hamarosan egy kiserdőnk is lesz ott. 😀

Csakhogy, nincs mire kiülni!

Persze ki lehet rakni egy rendes széket. Sőt, még olyan vagány irodai forgószékünk is van. De ezek valahogy mégsem adja a várt hangulatot.
Többször is gondoltuk már, hogy kellene venni kisasztalt, meg kisszéket, hogy olyan jól ki lehessen ülni, de eddig sose találtuk meg az igazit. Most pedig itt a nyár újra, és ha nem figyelünk, akkor megint eltelik úgy, hogy alig ültünk ki.

Így aztán gondoltam egyet, és benéztem az Isztambul bazárba. Ott van egy rész, ahol mindenféle köteles dolgokat árulnak.

No, itt aztán van választék! A képen jól látszik, hogy akár fellógatható kosarat is lehet venni! Ez nagyobb szélben kifejezetten kellemes lehet. És ha közben a tengert is nézzük, akkor akár egy hajón is érezhetjük magunkat. Legalább nem kell messzire rohanni a papírzacskóért. 😀

Ehhez viszont ki kell fúrni az erkélyt és egy kampót kell felrakni. Mi azért ennyire nem vagyunk felkészülve, meg kérdés, hogy a bérelt lakást mennyire lehet összeluggatni.
Maradt tehát a hagyományos függőágy.

Ezek a függőágyak egyébként meglepően olcsóak. Bár nem emlékszem, Magyarországon mennyibe kerülnek. Az Isztambul bazárban 20 líráért (kb. 3000 forint) tudunk egyet venni. A díszesebbek biztosan többe kerülnek, de még így sem drágák.
Hazacipelni már sokkal nehezebb volt. 😀

Megvan ennek a függőágynak az a remek előnye, hogy nagyon kis helyen is elfér. Majd pedig hétvégén percek alatt ki lehet feszíteni. A limonádé elkészítése több időt igényel, főleg ha mentásat készítünk. De azért összességében 15 perccel a vágy felébredése után máris a függőágyban ringathatjuk magunkat. 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Kifeszítettük a függőágyat. 😀, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 
 • Nincs hasonló bejegyzés

4 Replies to “Kifeszítettük a függőágyat. :D

 1. Tapasztalatból tudom, hogy mi a gáz a köteles függőággyal – kockás lesz a hátad -)))), annyira bevág, azaz valami vékony szivacsot is be kellene szereznetek, akkor nagyon királyi lesz! Vagy cseréljétek el egy egybefüggő anyagból készültre….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 2. Nemrossz ötlet. :)Kellene különféle mintában árulni a függőágyakat. :Dugyanígy lehetne árnyékoló is, hogyha esetleg mintásan szeretnénk lebarnulni 😀

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .