Nyár van a macskáknál is

Többségében befejeződött a tavaszi kismacska szezon. Bár ennek inkább legfőbb oka az, hogy a melegben a macskáknak semmihez sincs kedvük, csak az alváshoz.

Van, aki a platón alszik, így az ingyenes körutazás is biztosítva van.

Egy egészen jó kis lexikont össze lehetne állítani abból, ahogyan a macskák itt, Isztambulban (meg talán a világ számtalan többi pontján is) tudnak lustálkodni, és aludni. Az ember nem is gondolná, hogy hova felmásznak, csakhogy ott aludjanak. De vajon miért pont oda? A kilátás miatt? Vagy ott hűvösebb van, bár az egészen biztosan nem.

A kocsik teteje télen melegek, nyáron hűvösek. Igazi négyévszak a macskáknak.

No és persze az apróságok is hamar megtanulják a szülőktől, milyen is az igazi lustálkodás.

Egy nagy kupac macska.

Így aztán, míg tart a meleg, a macskákkal az égvilágon semmi nem történik. Úgy látszik, míg a medvék télen alszanak, addig a macskák nyáron. Bár a macskák a nyár végével nem adják fel a kedvenc hobbijukat, a lustálkodást.

No de hát átlóg a farok a szomszédba!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Nyár van a macskáknál is, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
 

3 Replies to “Nyár van a macskáknál is

  1. Én Kadiköyben egy ruhabolt kirakatában láttam macskát, épp szoptatta a már nem éppen kicsi kölykét. 🙂 A macskák tényleg mindenhol ott vannak.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  2. Macska meg macska meg macska meg macska… ez Isztambul :DEgyébként tényleg, beléjük lehet túrni. Legjobb, ha van egy zörgős zacskód, benne macskajával, mert akkor 30 macskát is láthatsz egyszerre, és mindegyik nagyon, de nagyon kedves hozzád… 😀

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .