Magmentes dinnye

Hiába Világválság, terrorizmus, választások, Mars-program, túlnépesedés, az emberiségnek ennél sokkal égetőbb problémája is van. Mégpedig a mag a dinnye közepén. Meg a szélén. És még mindenhol.

Tudjuk már, hogy a dinnye, az emberiség kulcskérdése, már régóta a kutatások középpontjában áll (megelőzve az AIDS és a rákkutatásokat is). A japánok pl. feltalálták a szállításra optimalizált kocka-dinnyét. Ez állítólag kompatibilis a japán hűtőkkel is, hogy pont beférjen. De arról nincs hír, hogy vajon EU meg USA verziót is lehet-e kapi.

Node, kit érdekel az, hogy legózni lehet a dinnyével vagysem, ha egyszer ott van a mag! Hát már mégis mekkora tragédia, hogy magos a dinnye. Egyáltalán, hogyan tudott a civilizációnk idáig fejlődni anélkül, hogy e létszükséges és égető problémát megoldotta volna.

Nade ennek vége. Törökországban ma már minden sarkon lehet venni magmentes dinnyét.

Úgyhogy a világ újra megmenekült!
Minden energiánkat a második legfontosabb problémára fordíthatjuk, a lábujjak szőrzetének fájdalommentes eltávolításárára…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Magmentes dinnye, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
 

2 Replies to “Magmentes dinnye

  1. én az Auchanban vettem ilyet, az volt a neve, hogy magszegény dinnye(mert azért pici, puha fehér magok voltak benne), és kb négyszer annyiba került, mint a sima, de megérte :-))) Végre nem kellett a fél óráig bogarászni a magokat…azóta is keresem az ilyen dinnyét, és azóta sem találom 🙁

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .