Kitartóan meleg van

Nem is a meleg a legnehezebb (no meg közben a Ramazán), hanem a páratartalom.
Annyira nedves a levegő, hogy már azt se tudjuk, mi izzadunk, vagy ez a pára, vagy mindkettő (abba belegondolni is rossz, ha egyszerre 20.000.000 ember izzad, akkor…).

Reggel, amikor még úgymond hűvös van, a lakásból kilépve mintha egy vödör vizet kapnánk a nyakunkba. A ruháink szó szerint vizesek, mintha csak most léptek volna ki a mosógépből.
Igazándiból már csak mókából zuhanyzunk, mert a fürdőszoba elhagyása után pár perccel már mehetnénk is vissza. Szerintem a fejünkre egy szappant kellene rakni, és estére túlesünk egy komplett fürdőn is.

Ha már fürdés. Nincs hideg víz. Mi az elsőn lakunk, és oda már csak hűvös víz érkezik. Egyik kolléga a hatodikon lakik. Mire a víz felér, addigra langyos lesz. Ha hideg vízben akar fürdeni, akkor előbb berakja a vödröt a mélyhűtőbe.

De az igazán vicces az, hogyha hűsölni szeretnénk, akkor bemegyünk a közértbe, és fél órát lófrálunk a sajtos pult mellett. Mi nem vásárolni járunk, csak relaxálni. 😀

Talán legjobban a kenyér mutatja be, milyen időjárás is van. Egy frissen vett kenyér max. három napig bírja a kenyértartóban. Negyedik nap reggelre szőrös a penésztől. Erről akartam is nektek egy fényképet felrakni, hátha pont ebédidőben olvassátok a blogot, de aztán inkább mégse. Ez nem a horror szektor.

A macskák pedig… na ők aztán teljesen ki vannak készülve.

És persze a kutyák is

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Kitartóan meleg van, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 

2 Replies to “Kitartóan meleg van

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .