Ez bizony egy macska

Macskás hírünk már régen volt. Pedig Isztambulban aztán van macska.
Nyáron nehezebb észrevenni őket, mert mindig csak alszanak. Egy-egy sarokban kuporgó szőrcsomó, és máris találtunk egy macskát. Igaz, máskor sem túl aktívak, de nyáron aztán…

Az utcánkban nemrég találtunk is egy ilyen szőrcsomót. Egy darabig azt hittük, hogy csak leesett egy sapka valamelyik erkélyről.

De aztán feltűnt, hogy már napok óta ott van, meg egyáltalán, ki az, aki nyáron ilyen nagy szőrmesapkát rakna ki az erkélyre? És akkor aztán, egyszer csak megmozdult. És kiderült, hogy ez bizony egy macska!

Azóta több nap is eltelt már, de a macska azóta is minden reggel ott alszik. Valószínűleg még működőképes állapotban van, mert esténként nincs „otthon”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Ez bizony egy macska, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 

3 Replies to “Ez bizony egy macska

  1. imádom a macskás híreket, és imádtam Isztambulban a macskákat:)))) Mi van Yumosal (bocsi ha rosszul írtam a házi cicátok nevét)?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  2. Yumak (becenevén Yumoş) nem nálunk lakik. A gazdája pedig nem írogat hírt róla. Néha-néha látjuk.Jó kövér lett, de nem hagyott fel abbéli szokásával, hogy mindent összekarmol, és megpróbál felfalni. :DKedvenc helye, ha vacsora közben az asztal közepén fekszik és közben a farkát belerakhatja a levesbe, krumpliba, bárhova… :DEz a kucsmacska nem vándorol sokat. 😀

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .