A rajongók csak ezt isszák!

Van sima víz. Van finom víz. Van ásványvíz. Van szódavíz. Sőt, ízesített szódavíz. De mindez semmi. Mert a rajongók az igazi vizet isszák csak.

Fenerbahce víz
Fenerbahçe víz

 

Törökországban, ahol (szinte) minden ember fanatikus focirajongó, végül is nem meglepő, hogy van a sapka, sál, bögre és fonál mellett van rajongói víz is.

Az ellentábor szerint mindez csak sima víz. De a rajongók kísérlettel bizonyították, hogy ettől a víztől gyorsabban tudnak futni, jobban látnak, kitartóbbak, és még kapura is jobban tudnak rúgni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
A rajongók csak ezt isszák!, 10.0 out of 10 based on 6 ratings
 

6 Replies to “A rajongók csak ezt isszák!

 1. Ezek szerint a Fenerbahçe szerzödött a Korusu-val. Nem mintha drukker lennék, de mi is Korusu-t iszunk itt lenn délen….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 2. Buborékos vizet ott sem árulnak, igaz? Mert a mediterrán országokban ez nem szokás és nagyon helyesnek gondolom. A kólában lévő szénsav is zavarni szokott. A tesóm szokott ezen dühöngeni, hogy akkor minek ásványvizet venni, ha egyszer ma már minden szikvizet palackoznak? De úgy tűnik, hogy Törökországban is mindent el lehet adni. 😉

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  1. A buborékos vizet szódának hívják, ahogy mi is tettük nem olyan régen. Ilyet csak boltokban lehet venni, ellentétben a sima vízzel, amit viszont minden sarkon árulnak.
   Vannak ízesített szódák is, amik között egészen jók is vannak. De inkább ajánlom a gazos nevezetű üdítőt, ami szintén egy ízesített szóda. Ezek nagyon finomak.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .