Eső, eső, eső

Úgy látszik, az idén elmarad a nyár. A tavasz mindenképpen kimaradt és eddig nem sok jele van, hogy az idő jobbra akarna fordulni.

Az idén talán összesen volt 8 nap, amikor se nem felhős, se nem esős-ladikos idő nem volt. Ráadásul még mindig hűvös van. Pedig nem azért költözik az ember a mediterránra, hogy még májusban is fűteni kelljen…

És éppen akkor, amikor már úgy tűnt, hogy végre itt a jó idő, megint elkezdett esni… De legalább már nincs hideg. Elég a póló és a kabát! Májusban… Ó, és vihar is volt, ami mindenképpen jó jele annak, hogy valami nyár féleség is van kialakulóban.

A macskáknak is kezd elegük lenni az időből. Eső-elleni klubbot alapítottak. Bár még nem derült ki, hogy aztán mit kezdenek vele.

De amiben megegyeznek, hogy minden macska ül valami száraz helyen és néz, és várakozik.

Bár ha jobban belegondolunk, ez nem különbözik olyan sokban a mindennapi életüktől… 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Eső, eső, eső, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
 

7 Replies to “Eső, eső, eső

 1. Errefele is kiakaszto a helyzet…(Darıca).Napok ota esik, es amennyire nezem a koponyeg.hu-t, ezt is tervezi tenni, pedig a jövö heten nekem nemzeti parkokat kell latogatnom. :/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 2. Alanyaban is csak 2-3 napja kezdett el melegedni az idö. A klinikan, ahol dolgozom mult héten bakancsba jöttem dolgozni és volt rajtam 4 réteg ruha. Igy nem faztam.
  De most mar alakul, tegnap 27 fok volt…..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 3. Szerintem nézzük a jó oldalát: legalább töltődnek a víztározók és lesz vizünk a nyáron. Emlékszem pár éve Ankarában a nyáron vízkorlátozást kellett bevezetni, mert nem volt elég víz. Mi éppen Marmarisban voltunk, de nem hogy Izmirben, ott se lehetett levegőt venni légkondi nélkül.
  Nálunk kellemes idő van, 24 fok, otthon ez koranyári idő lenne. Nincs őrült napsütés, de meleg van, úgyhogy lehet jönni-menni. Bár kicsit párás, de itt mindig az.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 4. Ankaraban nagyon tavaszias, söt neha mar nyarias az idö. Itt is sok zapor van, de en mar papucsban veszem a hetköznapok akadalyait 😀

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .