Tunel macska nyaral

Isztambul egyik nevezetesség a Tunel macska.

Immár a második nyarat kezdi meg a Tunel macska. Egy igazi sikertörtének az övé.

Még két évvel ezelőtt, amikor kezdődött a hideg, egy sovány cica bújt meg a Tunel (Isztambul alagutas felvonója) felső végállomásánál. Mivel cuki volt, meg egyébként is a törökök szeretik a macskákat, hamarosan az utasok elkezdtek neki ennivalót adni. Cserébe csak el kellett tűrnie, hogy ezek az emberek megdögönyözik. De úgy tűnik, ez nem volt egy olyan komoly áldozat.

A Tunelben pedig meleg van. Nyáron meg hűvös. És van étel házhoz szállítás is. Mi más hely kellene egy macskának? Egész nap tud aludni.

Annyira jól helyett talált, hogy már két telet kihúzott itt. Jó kövérre ette magát. Nem is nagyon mozdul ki innen.

Vagy mégis? Néha eljár nyaralni, kimegy a zöldbe. Mégpedig az első virágos cserépig, ami összesen 3 méterre van a Tunel kapujától. Ha nincs túl meleg, akkor a zöldben fekszik. De ha nagyon süt a nap, akkor befekszik az árnyékba….

Tunel macska
Tunel macska

 

Térkép:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Tunel macska nyaral, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
 

5 Replies to “Tunel macska nyaral

  1. Imádom ahogyan írsz, ahogyan megtalálsz, és meglátsz egy csomó apró dolgot. Mindig szívesen térek be hozzád olvasnivalóért épp az ilyen bolondságok miatt!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (1 vote cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .