Nyaralnak a csapatok

Vége a foci szezonnal, itt a nyár, irány a tenger!

De azért aki rajongónak született, az még nyáron is rajongó marad. És ha lehet, akkor a csemetéit is próbálja erre a hitre téríteni.

Nem is kell izgulnia egyetlen Beşiktaş, Fenerbahçe vagy Galatasaray fanatikusnak sem, mert a boltok ellátják a focimániásokat mindenféle csíkos jóval. És a kedves üzletember bácsik és nénik gondolnak ám a gyerekekre is!

Így aztán nem kell félni, hogy a csemete bemegy a tengerbe, és nem tudni, a szülei melyik csapatot is támogatják, mert komoly készlet van a felfújható rajongói dolgokból!

A babát beültetjük a csíkos vizikocsiba, miután ráaggattuk a csíkos elmerülésgátló kézvédőt (ennek vajon mi lehet a rendes neve?). Ha esetleg le akarna a bébi parkolni, és úszkálni egy kicsit, akkor pedig ott van neki a csíkos úszógumi.

A nagyobb testvér csíkos segédhajón követheti a kis testvér, míg a szülők, amolyan csatacirkáló alakzatban, csíkos csónakban őrködhetnek, nehogy egy ellenfél a csíkos matracán közel kerüljön.

A felmerülő konfliktusok megtárgyalásához pedig Beşiktaş, Fenerbahçe és Galatasaray csíkos evező áll a rajongó családok rendelkezésére.

Csak arra vigyázzunk, hogy a túlságosan ellelkesült hovatartozási vitákba a kék-fehér csíkos Polis rajongói csapat tagjai is beszállhatnak a kék sapkájukkal, kéken villogó autóikkal és a fekete, igen kemény, gumibotjaikkal.

 

Csíkos baba-vizi-kocsi
Csíkos baba-vizi-kocsi

 

További csíkos felfújható vizikellékek
További csíkos felfújható vizikellékek
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Nyaralnak a csapatok, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
 

4 Replies to “Nyaralnak a csapatok

 1. Annyira bejön nekem ez a duma!! :):):) „Felmerülő konfliktusok…” :):):)
  Nem

  Police

  ,hanem Polis! :):)
  ***
  Látom mindig nagyon szépen,helyesen írod le a csapatom nevét: Beşiktaş.
  Kérlek tedd ezt meg Sema csapatával is,mert folyamatosan úgy írod,hogy „Fenerbahdzse”
  Üdvözöl:
  Feyyaz

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  1. Eredetileg Polis-t akartam írni, de aztán valami miatt az jött nekem, hogy talán nem minden olvasó értené… Biztos fáradt voltam. 🙂

   Tényleg, hogy ezt eddig nem vettem észre. Pedig tudtam én, hogy két csapat nevében is van török karakter. Na most már javítottam visszamenőleg is. És felvettem a javítóprogramomba is. 🙂 Beşiktaş azért ilyen mindenhol, mert az összes elgépelési módomat megtanítottam az automatikus javítóprogramnak. 😀 Most már a Fenerbahçe is ilyen. 🙂

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .