Török nyelvtanfolyam

Mindannyiunk nagy kérdése, hogy hol tanuljunk meg törökül? Vagy másképpen fogalmazva: hogyan tudjuk a török nyelvet megtanulni. Pláne jól, gyorsan és egyszerűen.

Nagy Anitától kaptuk a tippet, és fel is kerestük a Regina Hungariae nyelviskolát, ahol törökül lehet tanulni, és megtanulni.

Vannak hagyományos tanfolyamok, és modern (pl. e-mailes, és skype-os) tanfolyamok is. Sőt! Idén nyárra egy különleges intenzív török nyelvtanfolyamot ajánlanak minden törökül tudni vágyóknak.

De mégis, a nyelviskola kiemelt célja, hogy a tanulók valóban megtanulják a török nyelvet. Ehhez pedig a szokásostól eltérő, új módszert használ.

Bővebben itt olvashatjátok a nyelviskola bemutatkozását.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Török nyelvtanfolyam, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
 

4 Replies to “Török nyelvtanfolyam

 1. Eléggé visszafogott az érdeklődés. Szerintem többnyire azok akarnak törökül tanulni, akiknek a párjuk török vagy esetleg turkológiát tanulnak az egyetemen. Úgyhogy kétlem, hogy óriási siker lesz, mert eleve már az érdeklődők száma is beszűkült, de annak még a fizetőképes része is még kisebb lesz. Mindenesetre bátor kezdeményezés és sok sikert kívánok! 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  1. Aki turkológiát tanul az egyetemen, az nem akar tanfolyamra járni, mert megtanítják neki ott. 🙂
   Ellenben én pl. szeretnék, pedig a párom sem török, csak sajnos soha sehol nem indul tanfolyam középszinten vagy afölött. Mindenki csak addig akar törökül tanulni, amíg a török internetes kapcsolata megvan, aztán annyiban is maradnak a dolgok. Szerintem én vagyok egész Pesten egyedül olyan, akinek lenne rá igénye, de egy főnek nyilván nem fognak sehol tanfolyamot indítani…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   1. Szerintem sokkal inkább az a baj, hogy az a pár iskola, aki tanít, az nem túl jó. Így az embernek hamar elmegy a kedve, és tényleg csak addig tanul, ameddig muszáj… Én 5 évig jártam, aztán végül mégiscsak a bazárban tanultam meg mindent 1 hét alatt. 😀
    Így biztosan van igény. Igaz, hogy inkább magán személyként.
    DE!
    Törökország roppantul megerősödött az elmúlt néhány évben. Mondhatni, hogy nagyon rövid idő alatt. A válságból is nagyon jól jött ki, az észak-afrikai zavargások is csak javára válnak (lásd a turizmus átrendeződése, hogy az afrikai országok majdnem összes turistája Törökországba jön az idén). Nem is beszélve a közeli térségről. Ehhez jön még hozzá, hogy Európa tele van törökkel. Nem lennék meglepve, ha pár év múlva már (a nagyon közeli jövőben) megjelenne pár nyelviskola, ahol az üzleti törököt lehet tanulni (1. lecke: Hello my Friend!)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (1 vote cast)
  2. Ó, nem annyira! Eddig 50 ember nézte meg a bejegyzést, és a keresési eredményekben is jól állunk. Pedig még csak most jelent meg.
   Eléggé magas azoknak a látogatóknak a száma, akik nyelvet szeretnének tanulni. A turista témák után a nyelv az egyik legmagasabb. A Internetes török nyelvtanulás – Goethe-Verlag bejegyzést pl. 500 ember nézte meg eddig, és ebből 200-an tovább is mentek a linkre.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .