Foci mindenek felett…vagy inkább alatt

Bár a foci szezon véget ért, ez még nem jelenti azt, hogy az élet foci nélkül megy tovább. Mert a futball aztán tényleg nem hiányozhat a törökök mindennapjaiból, sem mindenéjszakáiból

Most, hogy a nyár már hivatalosan is bejelentkezett (átléptük a lélektani 30 fokot!), a törökök élete átáll a nyári változatra. Ez azt jelenti, hogy nappal lehetőleg minél kevésbé vannak a szabadban. Cserébe viszont este végeláthatatlanul zajlik az élet, meg a buli, meg a zene, meg a falatozás, és még egy kis falatozás, na jó még egy nagy adag falatozás, és persze ott a foci is.

Mert hiszen nem maradhat el egyetlen szórakozóhelyről sem a nagy képernyő, ahol lehet a mérkőzést nézni.

Igen ám, de most nyár van, és az éttermek nagyrésze a szabadban van. Leggyakrabban az utcára tesznek ki asztalokat (az önkormányzat megkérdezése nélkül, így bár nincs meg az önkormányzat beleegyezése, de a tiltása sem). A távolabbi asztalok is fel kell állítani a TV-ket. Na de az mégsem jó, ha az utcán mindenfele kábelek kóborolnak. Végén még valamelyik rakı fogyasztó vendég átesik rajta.

Az egyik éteremben ezt úgy oldották meg, hogy az éjszaka titokban felszedték a macskaköveket, és alatta vezették át a kábeleket. Reggelre nyoma sem maradt az esti tevékenységnek. Jó munkát végeztek!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
Foci mindenek felett...vagy inkább alatt, 9.8 out of 10 based on 4 ratings
 

8 Replies to “Foci mindenek felett…vagy inkább alatt

   1. Hát hallod,erre én is roppant kíváncsi vagyok! Jó lenne tudni törökül,hogy aktuálisan nyomon tudjam követni az ügyet!
    Mint májusban is írtam,nem igazán örültem,hogy ők nyerték a bajnokságot,hogy várom a fejleményeket!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   1. Már volt,hogy kipróbáltam,de igen hamar kimondtam felette a végítéletet: No,ettől azért még a semmi is jobb! 🙂
    ***
    Pedig most már az öklömet rágom kínomban,amiért nem értem! Elképesztően izgalmas az ügy,már a Trabzonspor elnöke is fogdában van! És a Fenerről meg kiderült,hogy nem csak az ominózus Sivasban lejátszott meccset bundázták meg,hanem még kb.egy tucatot!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
    1. Talán ha az turkinfo.hu-t nyaggatjuk, akkor lesz több infó. 🙂 Én csak azt látom, hogy Fenerbahçe-s pólóban tüntetnek az emberek minden fele. Tegnap a tv-ben egész komoly tömeg volt. Bár inkább tűnt úgy, mint egy hadsereg, ahogy mindenki egyformában volt…
     Az biztos, hogy ezzel el leszünk a nyári szünet végéig.

     Egyébként tényleg próbáld meg, hogy az angol oldalt fordítattod le a google-val. Úgy már egészen közel leszel a megoldáshoz. 🙂

     VN:F [1.9.22_1171]
     Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .