Burger king ízű chips

Egy új érdekesség jelent meg a reklámokban: Burger King ízű chips! Nosza, ezt ki kell próbálni!

Burger King ízű chips
Burger King ízű chips

Amikor először jelentek meg a chipszek (Magyarországon), akkor tele voltak fantáziával. Érdekes (és szerintem jó) ízeket találtak ki. Aztán az egész eltűnt, és egyre vadabb dolgok kezdtek megjelenni.

Mikor átjöttem Isztambulba, Törökországba, akkor láttam, hogy itt bizony jobb a chips választék. De azért itt is találunk igazán meglepőket. A rekordot minden jel szerint a Burger King (nem ám McDonnald’s) ízű chipsz kapja.

Kíváncsi voltam, hogy milyen íze is van egy világméretű üzletháznak. Mert ugye a Burger King nem egy hamburger fajta, hanem az épület ahol készül. Tehát vajon tégla ízű lesz? Vagy esetleg a mellékhelyiség aromáját fogjuk megtalálni. Vagy esetleg mindezt keverve?

Így nagy lelkesedéssel kutattam át a környező összes boltot, mire találtam egy helyet, ahol van ilyen.

A csomagolás mindjárt megnyugtatott, hogy hamburger aromájú chips. No és persze a zacskóban ott a sültkrumpli. Így már csak egy nagy kóla kell mellé, és meg is lesz a menü!

Kellemes meglepetés ért, hogy tényleg hamburger, mégpedig a Burger Kingben találhatóval megegyező ízt sikerült összeállítani. Ezek után megnéztem az összetételt, és kiderült, hogy valóban egy komplett hamburger van a zacskóban por alakban. Csak néhány a fontosabbak közül:

Krumpli, hamburger aroma, élesztő por, hagyma por, mustár por (ketchup viszont nincs), paradicsom por, no meg tri-kalcium-foszfát

Mindezek után jön a kérdés, hogy miért is lett ez Burger King ízű chips, miért nem egyszerűen csak hamburgeres. De aztán a zacskóban kotorászva megtaláljuk a kupont, ami kedvezményt ad egy chicken menüre!

Kék kebab között el kell látogatnunk a Burger Kingbe…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Burger king ízű chips, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 

4 Replies to “Burger king ízű chips

 1. Ha nem lett volna benne kupon, akkor meg azért, mert Burger Kinges hambi izű, nem pedig Mekis, vagy sarki hambis izű. 😀

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 2. CyberMacs neked ezért fizettek ugye? 😛 Miután olvastam a hambi ízű csipszről itt másnap bele is botlottam, nem sokkal az Istanbul ízű kóla (Pepsi) mellett. 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  1. Jaj, bárcsak fizetnének!
   Egész nap a várost járnám, chipszet ennék meg kólát innék, és írnám a blogot, meg az útikönyvet…. 🙂
   Eddig a Google reklámokból 24 Euró gyűlt össze (ebből 16-ot én klikkeltem. 😀 ) a 3 év alatt.

   Egyébként te hol kaptál Pepsit? Nekem mindig Cocat adnak. 😀

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .