Ez itt a motorom helye!

Ez itt az én boltom, az én falam. Igaz, hogy már nem nyitottam ki vagy fél éve, de szépen lemosom az ablakon, és még a takaró papírok is szépek és tiszták.

Sőt! Bár nem vagyok itt, nagyon szépen összhangban van ám itt minden. Jó nézni a boltot. Közelről is. Meg távolról is.

Én pedig itt ülök egy motoron. Én vagyok az országút királya! Megyek az úton, ha akarok. De ha úgy akarom, akkor száguldok az úton. És én mindig úgy akarom.

De ha úgy akarom, akkor nem az úton megyek. Mert én mindenhova megyek. Bemegyek a nagyutcába. Bemegyek a kisutcába. Bemegyek szembe az egyirányú utcába. Hopp, jön egy kamion szemből! Megállok. Mögöttem a taxi dudál, hogy álljak már félre, mert ő még pont elfér a kuka és a kamion között, ha behajtja a tükröt, és persze ha nem lassít le 80 km/h alá… Hát jó, hagy menjen. Én majd megyek jobbról.

De ha úgy akarom, akkor lemegyek a lépcsőn. Ha pedig amúgy akarom, akkor felmegyek a lépcsőn. Ú je! De vagány vagyok! Még a hajóra is felszállok! Hoh! És persze a járdára is felállok.

Hopp, itt most megállok. A motorom itt hagyom, míg benyomok egy feketét. Két cukorral. Ólommentesen! De nini! Itt egy tábla! Azt mondja, hogy Kérjük….a….mo…tor…tö…i….de…ne… Mi van? Túl sok itt a betű… Áh, menjünk inkább! Vár a kávé!

Különben is…van már itt 6 másik motor…

Ne tedd ide a mocid!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .