Galatasaray babacipő

Mint tudjuk, a török foci rajongást nem lehet eléggé korán kezdeni. Erre egy jó nagy lapáttal rátett a két héttel ezelőtti esemény is, amikor gyerekek és anyukák töltötték meg a Fenerbahçe stadiont. Vagy hogy marketingesen/médiásan mondjuk: Történelmet írt a török foci!

Persze egy igazi, vérbeli töröknek, pláne ha foci rajongó, akkor nem szükségesek ilyen extra történetek. Ők mindig is tudják, mi kell a gyereknek, hogy csíkosban környezetben nőjenek fel.

Igaz, lehetne rajta vitatkozni, hogy melyik az egészségesebb a fejlődő szerevetnek: fekete-fehérbe, piros-sárgában, vagy sárga-sötétkékben látják a világot. De az biztos, hogy amikor majd kicsi Ali kiborítja a tolltartóját az iskolában, akkor a tanárai azonnal megismerik a család futball-fanatista beállását. Más kérdés, hogy kicsi Ali nem fog kék folyót és tengert rajzolni, mert neki csak piros és sárga ceruzái vannak. Nem úgy, mint kis Musztafa, akit apukája (és anyukája) bőven ellátott sötétkék és sárga ceruzákkal. Megint más dolog, hogy kis Musztafa unalmasnak találja majd egyszínű sötétkékre színezni a tengert, és sűrűn fog bele sárga csíkokat is rajzolni. 🙂

No de a rövid mese után itt a lényeg, a focirajongós babacipők. Mert egy igazi fanatikusnak ilyen is kell! 🙂

Fanatikus babacipő
Fanatikus babacipő
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Galatasaray babacipő, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
Galatasaray babacipő',url: 'http://isztambul.info/blog/2011/10/06/galatasaray-babacipo/',contentID: 'post-3351',suggestTags: 'foci,kultúra',providerName: 'Isztambul kalandok',styling: 'text' });return false" class="evernoteSiteMemoryLink">
 

One Reply to “Galatasaray babacipő”

  1. Igen,nem árultad el,de tudom,hogy Ti már meg is vettétek ugyanezt sarı-lacivert színekben! :):)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .