Próba cicababa

Ha van egy macskánk (akár otthon, akár az utcán, akár csak bérbe kaptuk, vagy csak ránk akaszkodott), akkor gyakran találkozhatunk az alábbi problémával:

Veszünk valamit a kedvencünknek, ő pedig rá sem hederít…

Éppen ezért egy idő múlva egyre nehezebb a mozgó szőrös mócsingnak a kedvébe járni, mi pedig frusztrálva fogunk a macskaboltba bemenni.

De hát ez így nem is igazságos, hogy ha magunknak keresünk valamit, akkor eleve a kirakatva megnézhetjük, hogyan is nézne ki rajtunk. Vagy legalábbis hogyan kellene felvenni, mert néha ez sem olyan egyszerű. Odabent a boltban aztán felpróbálhatjuk, és jó esetben ki is próbálhatjuk (bár az eladók nem mindig örülnek neki, ha a termékük a töréstesztet is végigcsinálná). Sok esetben (98%), ilyenkor fog aztán kiderülni, hogy a próbababa és köztünk lényeges különbségek vannak, minek köszönhetően a tervezőnek az anyukája nagyokat fog csuklani…

No de mit tehetünk a cuki szőröd kedvencünkkel? Mégse vihetjük mindig a zsebünkben, hogy hátha meglátunk valamit a sarki macskaboltban. Mondjuk ha berakjuk egy lexikonba, akkor lepréselhetjük, és akár még könyvjelzőnek is jó lesz.

A fenti problémára talált ki megoldást az egyik bolt. Mégpedig úgy, hogy van saját próbamacskája.

Próbacicababa
Próbacicababa

A boltba beérve…sőt! Már a kirakatban is láthatjuk a macskát, amint fáradhatatlanul dolgozik. Még kávészünetet sem tart, oly lelkesen fekszik a bemutatóként szolgáló terméken. Így már messziről meggyőződhetünk arról, hogy ez bizony a mi szőrös jószágunknak is kedvére lenne.

De ha esetleg mást szeretnénk kipróbáltatni, akkor egyszerűen csak áthelyezzük a macskát a másik osztályra, ahol hamarosan bemutatja a termék használatát. A dorombolás szintjéből következtethetünk arra, hogy az otthoni állatkánt milyen mértékben is élvezné, ha hirtelen felindulásból megvennénk az árut.

Így aztán biztos a siker! De ha mégsem, akkor a boltban vehetünk szardíniát, és megkérhetjük az eladót, hogy azzal jól kenje be a macskaházat! 😉

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Próba cicababa, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
 

One Reply to “Próba cicababa”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .