Színes TV

A TV-műsor katasztrófa, mint mindig. Kivéve, ha Szulejmán éppen Mohácsot támadja, vagy valamelyik másik török ezerrészes romantikus-lövöldözős sorozatban a fiú végre összejön a lánnyal (ebben a hónapban még csak harmadszorra).

Persze lehetne izgalmasabb is. Mohácsnál a magyarok nyernek, a fiúról pedig kiderül, hogy lány, a lány pedig fiú, az anyuka pedig marslakó, vagy valami ilyesmi…

Tehát mit lehet ilyenkor csinálni? Az idő pocsék (és hideg), a TV-műsor pedig nézhetetlen..

A most következő termék erre a problémára nyújt megoldást:

Nézzük magát a TV-t! 🙂

Színes világ - színes TV
Színes világ - színes TV

Miért csak a TV-tartalma legyen színes, ha egyszer maga a TV is az lehet. Egyéb iránt mintha lett volna egy ilyen koncepció, ahol a TV-kerete változtatja a színét a műsor tartalmától függően.

De ez nem olyan. Ez még jobb! Itt ugyanis a TV-k színét a környezethez képest tudjuk kiválasztani. Pl. miért legyen nekünk fekete TV-k, ha egyszer a függöny rózsaszín? Meg az asztal is. Meg a szék is. Meg úgy az egész konyha

Íme a rózsaszín TV, ami minden Barbie-szobába tökéletesen illeszkedik!

Ugyanitt megtalálhatjuk a török profitorientált felfogást is: ha eladásról van szó, akkor nagyon kreatívak.

A rózsaszín TV-n a cetli azt hirdeti, hogy édes a drága, fel kell falni, míg a sárga a citromízű, melytől meg kell őrülni (pontosabban citromszerű, melytől összeszűkül a szám is, meg a gyomrom is…vagyis be kell golyózni).

A reklámszlogen változik, hogy friss legyen E heti sláger így néz ki:

Cici Tivi
Cici Tivi

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Színes TV, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
 

2 Replies to “Színes TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .