Vigyázat! Fotósturista vagyok!

Egyszer találtam egy web-oldalt, ahol a fotós nem a látványosságokról készített képeket, hanem az azt fényképező turistákról. Nagyon tanulságos volt, hogy az emberek milyen furcsa pózokba képesek beállni egy-egy kép érdekében.

Ezek után, tényleg érdemes belegondolni, hogy micsoda energiákat fektetünk bele a fényképezésbe.

Vigyázat, mert fotózók!
Vigyázat, mert fotózók!

Hősünk éppen a Topkapı palotába igyekszik, és szemmel láthatóan fel van készülve, hogy annak minden egyes apró részét lefényképezze.

E mellé ha belegondolunk abba, hogy onnan két irányba is remek panoráma nyílik Isztambulra…. Talán még ma is ott áll valamelyik erkélyen és csak fotózik, fotózik, fotózik, fotózik, fotózik….

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)
Vigyázat! Fotósturista vagyok!, 8.2 out of 10 based on 5 ratings
 

5 Replies to “Vigyázat! Fotósturista vagyok!

 1. Jaj, én is ismerek egy ilyen fickót!! Egyszer együtt mentünk a Tisza-partra strandolni. Ő nem pancsolt, nem úszott, nem kajakozott, csak dokumentált, azaz videózta és fotózta, hogy a családja és a barátai élvezik az életet. Külön szervere van a rengeteg anyagának! Arra a kérdésre, hogy mikor nézi meg ezt a rengeteg felvételt, amit készít, nem tudott válaszolni. 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 2. Én inkább azon aggódom, hogy a kép láttán, a szöveg elolvasása előtt tudtam valahonnan, hogy a Topkapı palotába megy épp. Pedig mi látszik? Egy köves sétáló út, fák, turisták.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  1. A Topkapı az egyetlen épület Isztamulban, ahova ekkora felszereléssel befér… 😀
   Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy hol van a sátra, meg a három heti élelmiszerkészlete??

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .