Törökországi munkalehetőség:

A minap érkezett egy ajánlat, ami a Törökországban élő magyarokat érdekelheti. 🙂

Olyan agilis embereket keresek – elsősorban Törökországban élő magyarokat, vagy éppen „kimenőfélben” lévő magyarokat ( mint jó magam! 🙂 ) – akikkel komolyan lehet együtt dolgozni!

Először is írok pár sort a cégről: Napjainkban a Nu Skin®  a legjobb emberekkel, kiváló termékekkel, vállalati kultúrával, a közvetlen értékesítés, valamint a bőrápolás és wellness iparágak terén kínált lehetőséggel bizonyítja különbségét. Vezető öregedésgátló közvetlen értékesítési vállalatként diktálja az irányt. Megfejtette a fiatalos külső és közérzet mögött álló tudományos titkot. A Nu Skin®’ forradalmi ageLOC® termékcsalád exkluzív megoldásainak köszönhetően  az öregedést annak kiváltó forrásánál veszi célba.

A munka:
Itt Magyarországon a főnökeimmel kidolgoztunk egy kifejezetten hoteleknek, szépségszalonoknak, esetlegesen fitness termeknek szóló spa csomagot. A spa csomag fő profilja és célja a Galvanic Spa System készülék népszerűsítése.
Arckezelésen (ránctalanítás) kívül, használható a test bármely területének kezelésére (narancsbőr, cellulit), valamint hajkezelésre. A gép kezelése és használata nagyon egyszerű.

Igazából adott egy „alap program” és azt ki hogyan, milyen módon adja tovább, illetve mutatja be, az mindenkire rá van bízva. Természetesen van képzési és kipróbálási lehetőség, a főnökeim és Én is mindenben a segítségedre vagyunk.
Ezt a csomagot szeretnénk kint Törökországban „terjeszteni”. A világ minden területén megtalálható a cég, mint Törökországban is!

Bővebb tájékoztatásért az alábbi elérhetőségek bármelyikén jelentkezhetsz:

Molnár Erzsébet (Böbe) +36 30 699 5298
molnarbobe@gmail.com
skype: molnar.bobe
msn: molnar_bobe@hotmail.com

Ezek után rákérdeztem, hogy milyen jellegű munka lenne ez. A válasz a következő:

Én úgy képzelem el és így fogom megvalósítani, hogy nem céget alapítok, aztán persze később még bármi alakulhat belőle! Akár szó lehet egy szépségszalonról! Úgy tudom,hogy nem egyszerű ott kint üzletet nyitni!
Én már elkezdtem Marmarison, csak már nagyon a szezon végén mentem ki! Viszont rengeteg információt gyűjtöttem be! :-))
Fogtam magam és bevonultam a hotelekbe,megkerestem az igazgatót és leültem vele tárgyalni! Egy helyen bemutatót is tartottam! Nagyon tetszett Nekik, odáig voltak meg vissza!
Azért keresek magam mellé embereket, hogy minél előbb és minél jobban elterjedjen Törökországban! Természetesen mindenkinek mindenben a rendelkezésére állok a neten vagy akár majd személyesen odakint! Bemutató és betanítás, nagyon egyszerű a gép használata. Semmi bonyolult képzés nem igényel! Kb. 15 perc alatt megtanítom bárkinek! És így dolgoznánk odakint. Folyamatosan tartva a kapcsolatot! Idővel persze Én is ott lennék kint, de persze az itteni főnökömmel is folyamatosan tudjuk tartani a kapcsolatot a neten. skype, email….
Írtam ott hogy bővebb információért írjanak! Van egy részletesebb leírásom is erről! :-)))

Akit érdekel, a fenti címre írjon bátran! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.9/10 (7 votes cast)
Törökországi munkalehetőség:, 1.9 out of 10 based on 7 ratings
 

2 Replies to “Törökországi munkalehetőség:

  1. Nem kell sajat szalont nyitni, csak kiberelni egy szobat egy nagy, jo fekvesü, könnyen megközelithetö szepsegszalonban, es programokat csinalni, amit aztan a helyi mediaban megjelentetsz. Nem nehez ez, csak tudni kell a modjat. Minel exkluzivabbnak mutatod be a szolgaltatast, annal nagyobb lesz a sikere, annal gyorsabban terjed majd a hire…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .