Focis szekrénygombok

2011. utolsó török focis fanatikus felszerelés rovatunk a mostani. Így Karácsonykor és Új évkor ki tudjátok pihenni magatokat! 🙂

A török foci fanatizálást nem lehet elég korán kezdeni. Ezt minden török jól tudja. Egyes terhes anyák esténként felkapcsolják a Beşiktaş foci csatornát, hogy a magzat már születése előtt megismerje a kinti világot. Míg mások a Fenerbahçe indulójára altatják el a gyerekeiket.

Ezek után igazán apróságnak számít, hogy a gyerekszoba is valóban „foci szagú” legyen.

Mecidiyeköy közelében, a kisiparos dzsungelben, kb. 8000 bolt található, ahol bútorokhoz vásárolhatunk kiegészítőket, és alkatrészeket. Mint pl. fiókkihúzó gombot (biztos van neki szakneve is). Egy-egy ilyen boltban több ezer kihúzó között válogathatunk. És tényleg minden fajta fellelhető: klasszikus, modern, dizájnos, anti-dizános, egyszerű, szép, rémes, és természetesen a gyerekszobaz gombok is! Onnen pedig nem hiányzozhat a négy nagy: Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, és az egyesített török liga sem.

Focis gombok
Focis gombok

Természetesen edzett csavarokat kapunk hozzá, és a gombok is megerősítettek, hogyha se akkor ne sérüljenek meg, amikor egy izgalmas mérkőzés közben ezt szorongatjuk, se akkor ha hírtelenjében egy régebbi felvételt szeretnénk a fiókból nagy lendülettel kivenni, de még akkor se, ha merő véletlenségből az ellenség szurkolója betévedne a gyerekszobába.

A boltban lehet 1 darabot is rendelni, de az ajánlott mennyiség mégiscsak a 40.000. És mint láthatjátok, nincs árbeli különbség a csapatok között! 🙂

Ezzel idénre véget ért a fanatikus török foci rajongók gyűjteményünk. Karácsonyra nincs semmi extra, bármennyire is kerestem galatasarayos karácsonyfát, mikulást, vagy bármi egyebet, a bazárban nincs ilyen….

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Focis szekrénygombok, 10.0 out of 10 based on 1 rating
 

3 Replies to “Focis szekrénygombok

  1. Ez is eszetlen jó! 🙂 Sose láttam még ilyet!
    Hanem úgy érzem,CyberMacs barátom elkényeztet engem! 🙂 Rendszeresek a focis cikkek,úgyhogy Ő igazából nem is taraftar! De hogy milyen jó nekem ez így! 🙂 Teşekkürler!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .