Zenesarok

Tessék fiam, itt játszhatsz! De aztán ki ne lépj a körből!

Zenesarok
Zenesarok

Isztambulban egy érdekes kompromisszum alakult ki az aluljárós zenészek és az önkormányzat között. A zenészek kaptak egy kijelölt terültet.

A terület pedig tényleg ki van jelölve!

Először ilyet Barcelonában láttam. De ott még csak egy fehér kör volt felrajzolva a sarokba. Gondosan ügyelve, hogy az még ne zavarja az arra haladókat. És még egy rendőr is állt a közelben, aki ügyelt arra, hogy a szaxofonos nehogy kilógjon a körből.

Persze az is lehet, hogy a szaxofonosnak volt már pár kör-kihágása, azért tették mellé a rendőrt, de egyébként nem mindenkinek jár.

Isztambulban ennek a továbbfejlesztett változatával találkozhatunk. Itt egy művészien felfestett terület az, amit a zenész elfoglalhat. Még ki is írták a háttérbe, hogy a zene a tiéd.

Az ötletes marketingesek pedig mindjárt egy reklámtáblát is felraktak a háttérbe. Bár szerintem a legközelebbi hotel pénzeli mindkettőt. Hiszen egy jó kis lassú jazz zene, meg egy „megterített” ágy látványa mindjárt felkelti (azaz inkább lefekteti) az ember érdeklődését egy jó meleg ágy iránt, amibe jól bele lehet takarózni, és aludni egy jó nagyot!

ááááááááááááááááááááááá….. jóéjt!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Zenesarok, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Ilyen idő van nálunk: Hely: Istanbul / Ataturk Hőmérséklet: n/a. Páratartalom: 100%. Szél: 20° 16km/hr broken clouds
 

3 Replies to “Zenesarok

  1. ezt a megterített ágyat a Rumlitól tanultad!!!!

    én harcolok vele, hogy ágyban nincs kaja!
    🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .