Mit vegyünk Valentin-napra?

Mindjárt itt a Bálint-nap, vagy újmagyarul Valentin nap. Nagyon is közel van!

Természetesen minden ilyen alkalomkor, az üzletek mindjárt rávetették magukat a lehetőségre: eladni, eladni, eladni és eladni.

Sokak szerint a Valentin-napot valójában az üzletek találták ki.

Akár hogy is, most egész Isztambul rózsaszínbe öltözött. Mindenhonnan érkeznek a jobbnál jobb, romantikusabbnál romantikusabb, és rózsaszínnál rózsaszínebb ajánlatok, reklámok. Még wc-papírt sem lehet anélkül venni, hogy az ne legyen szívecskés papírba csomagolva, vagy pedig ne legyen egy szívhezszóló szerelmes üzenet elrejtve valahol a lapok között. Minek köszönhetően a kis szobából újfajta, meghatódott sóhajtások szűrődnek ki…

A minap viszont egy egész komoly méretű reklámújságot kaptunk, tele rózsaszín ajánlattal. A legérdekesebbet bemásoltam nektek:

Romantikus súlyzó
Romantikus súlyzó

A képen több érdekeset is találhatunk, mint pl. a telefonfülkés mandzsettagombot (bár egy igazi telefonfülke még jobb lenne), de a legizgalmasabb mégiscsak a rózsaszín pezsgő feletti termék: egy súlyzó! Mégpedig párban! Romantikus rózsaszín súlyzó.

Találtam is egy hozzákapcsolódó viccet:

A feleségem arra kért, hogy menjek el az orvoshoz és írassak fel valamit, ami jobbá tenné a házaséletünket. Mikor hazajöttem, odaadtam neki a doboz fogyókúrás tablettát, amit felírtak.
Azóta albérletet keresek.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Mit vegyünk Valentin-napra?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
 

5 Replies to “Mit vegyünk Valentin-napra?

  1. :D:D:D:D
    Humorérzéked van, meg kell hagyni. 10 perce az utolsó három soron vigyorgok,mint a tejbetök. 😀

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .