Török esküvő játék

Van, aki emlékszik még a kígyós játékra? 🙂

Kígyós játék
Kígyós játék (forrás: http://unleashthephones.com)

A kígyós játék az, ami előbb-utóbb minden felületen megjelenik, ami csak egy kicsit is hasonlít a számítógépre. Bár leginkább előbb jelenik meg, mint utóbb. A legelsők között szokott lenni.

Ez az, amiben egy kígyót irányítunk, ami egyre csak hosszabb és hosszabb lesz, miközben almát, sütit, csillagot, stb.-t eszik meg útközben. Kb. ennyi is a játék. Leprogramozva sem hosszabb.. 🙂

A játék olyannyira népszerű, hogy tényleg minden felületre megtalálható! Még mosógépre is! De akár egy toronyház ablakai is elegendőek, hogy kígyót játszunk rajta. További variációk itt találhatóak.

Most pedig elkészült a török esküvős változat is. A kígyó szerepében az esküvői vendégek vannak, akik csatlakoznak a tánchoz. Ahogy egyre többen és többen vannak, úgy lesz egyre hosszabb a vonat. Azaz a kígyó. Időnként persze kell egyet kerülni, hogy felszedjünk egy kis cukorkát, egy darab tortát, vagy valakit a rokonságból.

A játékot tradicionális népzene kíséri (mint egy igazi esküvőn), amit még órák múlva sem lehet megunni (pont, mint az esküvőn). Így lesz a hangulat fergeteges (pont, mint az igazi esküvőn). A játékot természetesen hol is használhatnánk jobban, mint egy igazi esküvőn, ha véletlenül ránk találna az unalom.

Letöltés itt: iPhone alkalmazás

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Török esküvő játék, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .