A lépcső nem eladó!!!

Ezen a helyen egy fordított Isztambul van…

Isztambult a legtöbb turista úgy ismeri, mint az a város, ahol lépten-nyomon valamit el akarnak nekünk adni. És ha az ember rosszkor pislant, akkor máris vett valamit, amire nincs szüksége, nem tudja mi az, de még arra sincs ötlete, hogy fog vele felférni a repülőre, pláne mit fognak szólni a biztonságiak, ha átvilágították…

Pedig Isztambul nem mindenhol ilyen. Pont a fent említett turistahelyek mögötti hátsó utcában mindez pont fordítva zajlik. Ott mindenki venni akar.

Az eskici gyakori látvány ezekben a hátsó utcákba. Ő az ócskás, aki mindenféle dolgot összegyűjt, hátha jó lesz az még valamira (vagy ha kilép a főutcára, akkor hátha valakinek el lehet adni – tehát azért az alap szándék változatlan). Ők szereti azokat a dolgokat, amelyek nagyok, és nem utolsó sorban fémből vannak.

Így történhetett meg, hogy valaki éppen felújította a boltját, és arra az időre kitette a lépcsőt az utcára, hagy levegőzzön és játsszon a macskákkal. Egy vaslépcsőt. Ami vonzza a beépített iránytűvel rendelkező eskiciket.

Gondolom, már vagy húszan megkérdezték, hogy Figyu tesó! Mennyiért adod ezt a lépcsőn? mire a tulaj megunta, és inkább ráírta, hogy NEM!

A lépcső nem eladó!
A lépcső nem eladó!

Természetesen Törökország a lehetőségek országa. Így ha valakinek mégis nagyon tetszik ez a lépcső, és úgy érzi, hogy ez hiányzik a lakásból, és mindenképpen meg akarja venni, jó eséllyel megpróbálkozhat. Hátha mégis sikerül meggyőzni a tulajdonost. 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
A lépcső nem eladó!!!, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
 

One Reply to “A lépcső nem eladó!!!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .