Minden gól 100 Mb ajándék!

Az internet ma már az életünk része. A töröknek pedig a foci mindig is a mindennapi életük része volt. Már ezer évvel az előtt is, hogy feltalálták volna a futballt. Találtak időszámítás előtt 4000-ből olyan dárdákat, melyek fekete-fehérre voltak mázolva, és olyan 6000-éves nyilakat, melyeket sötétkék-sárga csíkozással láttak el. De még egy ősi barlangban vörös-sárga jelölésű baltákat is felfedeztek. A Galatasaray régésze állítja, hogy a vörös valójában oroszlánvér… Na de ki tudja…

Szóval az internet és a foci olyan a törököknek, mint a levegő. Egy percig se lehet meglenni nélküle.

Mindezek után nem meglepő, hogy a kettőt előszeretettel ötvözik a török eladók, főleg az internet szolgáltatók.

Pl. létezik a FenerNet, ami kifejezetten a Fenerbahçe rajongóinak szól. Ízléses sötétkék-sárga csomagban sötétkék-sárga internettel. Sajnos arról nincs hír, hogy esetleg központi szűrőt is beépítettek-e az internet szolgáltatói, amely megakadályozná hogy véletlenül egy Galatasaray vagy Beşiktaş oldal jelenjen meg, és szívrohamot kapjon a rajongó.

Ennek a párja pl. a FenerCell. Ebben 5GB mobil internet van, ami laptopra csatlakoztatható. Így nem maradnak le a rajongók a legfrissebb eseményekről, bármerre is járjanak.

5 GB nem egy rossz mennyiség, hacsak nem akarjuk valamelyik új filmet HD-minőségben letölteni (de hát ki is vetemedne ilyen gonosz tettre!). De aztán lehet, hogy mégiscsak kevés lesz.

De nem kell aggódni! Hiszen az igazi török szurkoló bízik a csapatában. Nem is hiába! Hiszen minden egyes gól után az internetszolgáltató +100 MB-t ad ajándékba! Ami nagyon is jól jöhet, hogy minden ismerősünknek elküldjük a gól nagy pillanatát, akár HD minőségben is

100 mb ajándék
100 mb ajándék

a

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Minden gól 100 Mb ajándék!, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
 

2 Replies to “Minden gól 100 Mb ajándék!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .