Foci chips

Mit lehet csinálni olyan időben, amikor kint hideg van, és folyamatosan esik az eső?

Az ember otthon marad, és nézi a tv-t.

Az igazi foci rajongók persze nem ám akármilyen csatornát néznek és nem is ám akármit esznek.

Focis chips
Focis chips

Szerencsére most már chipszben nincs hiány. Egy igazi rajongó a csapatszínéhez illő chipszes zacskóból eheti a kalóriát és a vitaminokat. Bár érdekes, hogy maga a burgonya miért nem lett csíkos. Vagyis csíkos az is, de egyszínű.

De sebaj! Lényeg, hogy most már nem kell megalkudni a kedvenc sós rágcsálnivalónk esetében sem. Sőt mi több, nem vesztegetünk értékes időt azzal, hogy az áruházban található több száz chipsfajta közül kelljen válogatnunk, hiszen egyértelmű, melyiket is kell megvásárolni.

A gyártó pedig nem próbál semleges maradni. Mindegyik csapat (egyenlőre még csak Galatasaray, Fenerbahçe, és Beşiktaş csapatokat látunk) zacskója azonos méretű, azonos elrendezésű, és még az ára is egyforma. Így senki nem mondhatja, hogy részrehajló lenne.

Nem úgy, mint a Google Goggles szolgáltatása. Ez a program megpróbálja értelmezni a mobil telefonon készült fényképek tartalmát. Leginkább az emblémákat szokta felismerni. Most is felismerte a chipszgyártó cég logóját. A csapatok viszont már érdekesebben alakultak:

A Beşiktaş és a Fenerbahçe csapatok emblémáját is megismerte. A Galatasarayt viszont nem (Erről a képet lásd itt). Pedig az kétszer is szerepel a képen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Foci chips, 7.0 out of 10 based on 1 rating
 

One Reply to “Foci chips”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .