Isztambuli szilveszter, piros fehérneműben

Most, hogy közeledik az új év Isztambulba, a fehérnemű-árusok készletei igencsak megváltoztak. Mondhatjuk azt is, hogy eltűntek a fehér és a fekete alsóneműk.

Piros fehérnemű bolt
Piros fehérnemű bolt


A törökök (főleg a nők), úgy tartják, hogy szilveszter éjszakáján pirosba kell öltözni, mert akkor a következő évben szerencsések lesznek. Elsősorban persze ott érdemes pirosat viselni, ahol más nem láthatja (kivéve a beavatottakat persze), de ahogy elnézem a boltokat, az se baj, ha valaki Mikulásnak öltözik. Csak piros legyen.

Piros fehérnemű bolt
Piros fehérnemű bolt

Megpróbáltam utána járni, hogy mégis, mi az alapja ennek az tradíciónak. Végül az interneten kiderült, hogy Olaszországból származik, de Törökországon kívül több más országban is terjed.
Elsősorban szingliknek ajánlják, mivel a mondat szerint aki piros fehérneműt visel az év utolsó éjszakáján, az partnert fog találni magának. Ráadásul nem is akármilyet! Az alsónemű színéhez híven vérpezsdítően kalandos év fog a szerencsésekre várni (úgyhogy nem árt előtte elmenni a dokihoz beszélgetni egyet a tablettákról és egyebekről).

Elnézve a bolti készletet, ha a szilveszteri éjszakai bulin egy-egy ilyen megvillan, nem kétséges, hogy pár bika be fog vadulni…

Piros fehérnemű bolt
Piros fehérnemű bolt

A történethez az még hozzátartozik, hogy a török nők egyébként rendkívül prűdek. A magyarokhoz képest sokkal zárkózottabban öltöznek (persze kivételek vannak bőven), és a kényes témák is ritkábban kerülnek elő, és akkor is csak nagyon zárt társaságban.
Ezzel szemben viszont, ha jön a szilveszter, nem restek megrohamozni a legkihívóbb piros fehérneműs polcokat sem. Sőt! Azért megy a harc, hogy ki találja a legvadabb ruhadarabot.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Isztambuli szilveszter, piros fehérneműben, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
 

17 Replies to “Isztambuli szilveszter, piros fehérneműben

 1. Hat a prüdsegröl csak annyit, hogy a ferjem egyik volt (egyebkent meg szüz) titkarnöje meg a bikinigyantazasi elmenyeiröl is beszamolt a kedvesemnek. Es meg böven tudnek erröl a temarol beszelni, fogok is. 🙂 Csak meg annyit, hogy …. az ilyenek MİERT MİNDİG VELÜNK TÖRTENNEK MEG? Istvan, kerlek, küldjel egy par prüd török lanyt errefele! Köszi!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (3 votes cast)
  1. Ha majd látok egyet, ígérem, tényleg átküldöm. 😀
   Bár szerintem prüd török fiút hamarabb találni, no nem mintha abból sok lenne… 😀

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   1. Köszönöm,elolvastam! A képeket a magam részéről teljesen rendben lévőnek találtam! 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 2. Örülök, hogy tetszettek a kepek, Feyyaz. A magassarku cipökröl szolo beszamolomban is talalsz egy-ket izleseset. Ezeknek az a különlegessege, hogy en magam keszitettem öket. 🙂 A török lanyok egyebkent igencsak szepek es apoltak tudnak lenni, addig, amig el nem tulozzak a sminket es a hajfesteket.
  Igerem, hogy fogok erröl a temarol irni, mert több tucat(!), ha nem is ennyire szelsöseges, de ehhez hasonlo eset törtent meg velünk. Nehanyan a szemem lattara probalkoztak be a ferjemnel, aki persze jo szokasa szerint ezeket eszre sem vette. Mert ha egy ferfit nem erdekel egy nö, akkor az kitekeredhet elötte, nem fogja felkelteni a figyelmet. De javitsatok ki, ha tevednek…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  1. Én azt a cikket várom, amiben a csizmákról lesz szó. Kiemelve a virágmintás gumicsizmát és a térdigérő hótaposót, amit augusztusban hordanak a 38 fokban.
   Persze egészség mindenek felett. Kivéve a divatot… 🙂

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  2. Kedves Petra! Igen,nagyon!:) Már mint hogy nagyon tetszettek a képek! A „cipős” cikkben is! Tudom,hogy nagyon szépek a török lányok,Izmir pl. kincsesbánya volt számomra a nyáron nézelődés szempontjából. 🙂 Türelemmel várom a további írásokat,képeket! 🙂

   Teljesen egyetértek! Sok olyan eset játszódott le a környezetemben amikor az illető nő tényleg kitekeredett az adott fickó előtt,és amint a pasi észrevette,hogy a hölgy szó szerint megveszik érte,azonnal „nem” volt a válasza.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 3. Azért ez a piros fehérnemű téma mindig milyen komment-cunamit vált ki. 🙂 Rumli sajnálhatja, hogy nem lehet élőben tanúja az eseményeknek. 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   1. Jajj,de kár,hogy a zárójeles részre nem lehet 10 helyett 20 pontmacskát adni! 🙁 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
     1. Bocsánat,de női RÖPLABDAcsapattal kell az interjút csinálni! Azok a kis nadrágocskák! … hmmm (Szájszél nyalogató szmájli)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
       1. A foci:a legjobb sport a világon. Itt viszont egészen más szempontok érvényesülnek!:) Merthogy a röplabdának még a szabályait sem ismerem pontosan!:)

        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .