Fenerbahçe Tablet

Azt már megtanultuk, hogy a török focis őrületnek nincs határa. És most nemcsak az aktív szurkolásra gondolok (amikor az illető hangjelzéssel és zászlólengetéssel adja tudtára a világnak, melyik csapatba is tartozik), hanem a passzív szurkolásra (erről itt van egy rövid beszámoló).

Sőt! A passzív szurkolásnak sokkal több eszköze van.

Azt is tudjuk, hogy a kézzelfogható focis érdekességekben (fogkefe, cipő, kispárna, mosógép, stb…) nagyon nagy a választék. De ugyanúgy kielégíthetjük focis éhségünket a mobiltelefonok terén. Nagyon-nagyon sok androidos programot találunk török focis témakörben

De ugye nem gondoljuk, hogy a kedves és drága focirajongó társunk mindezek után egy sima telefonon vagy tableten fogja a focis programokat használni?

Na ugye, hogy nem!

A Fenerbahçe Sport Klub is úgy gondolta, hogy ideje a rajongóit a XXI. századi elvárások szerint is összekötni. És megalkotta a Fenerbahçe Tabletet.

Fenerbahçe Tablet" alt="Fenerbahçe Tablet" src="http://magaza.fenerium.com.tr/images/products/00/99/33/9933_buyuk_2_zoom.jpg" width="500" height="500" />
Fenerbahçe Tablet

A NEIO 697 tablet került átalakításra a Fenerbahçe rajongók számára. Ebben egy Google Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich (jelen esetben Fenerbahçe Sandwitch) rendszer fut.

Természetesen nagyméretű, 9,7 inches képernyőn élvezhetjük a mérkőzés legizgalmasabb pillanatait. A kapacitív érintésérzékenységnek köszönhetően pedig két kézzel is nyomkodhatjuk. A cég egyik titkos informátora szerint már készül az a program, amivel élő adás közben benyúlhatunk, és odébb pöccinthetjük a labdát, ha az a kapu felért tartana. A 2.0-ás verzióban pedig még az ellenfél szurkolóját is kiemelhetjük a sorból, és kihajíthatjuk a tabletünkről.

A telefonon Wifi is található. De nem hiányozhat róla a 3G mobil kapcsolat sem. Így nem kell többé izgulnunk, hogyha beszorultunk Isztambul dugójába. Többé nem késsük le a mérkőzést.

Fenerbahçe Tablet" alt="Fenerbahçe Tablet" src="http://magaza.fenerium.com.tr/images/products/00/99/33/9933_buyuk_1_zoom.jpg" width="500" height="500" />
Fenerbahçe Tablet

A mellett a Fenerbahçe tablet háza többszörösen megerősített, így magunkkal vihetjük a mérkőzésre. Ennek több előnye is van:

 • Már a mérkőzés előtt összedughatjuk a Face-búránkat a haverokkal, hogy akkor hol is találkozhatunk
 • A mérkőzés alatt élő közvetítésben nézhetjük magunkat, ahogy a lelátón szurkolunk
 • A gólokat még az előtt megoszthatjuk a közösségi hálózaton, hogy azok megtörténtek volna.
 • Amennyiben a gyaur kutyák nyerésre állnának, a tablet áramvonalas kivitelezése és pengeéles széle segítségünkre lehet a vérbosszú folyamán.

Nem utolsó sorban a tablet fel lesz szerelve Skype, MSN és minden más olyan eszközzel, ami csak összébb hozza a szurkolókat. Egy megnemerősített hírforrás szerint már készül az a speciális program, ami az e-maileket fogja vigyázni (FenerGuard), nehogy az ellenfél csapata valamilyen szurkolói levelet csempésszen be a postafiókunkba, hogy ezzel okozzon szívrohamot nekünk.

Fenerbahçe Tablet" alt="Fenerbahçe Tablet" src="http://magaza.fenerium.com.tr/images/products/00/99/33/9933_buyuk_zoom.jpg" width="500" height="500" />
Fenerbahçe Tablet

A Fenerbahçe tablet mellé kapunk egy csomó hasznos cuccot, mint sylust, csinos táskát, egy köteg kábelt, és egy asztali tartót.
Ez utóbbi használható arra is, hogy a legújabb focis képeket a munkahelyi asztalon lássuk, vagy kirakjuk a kocsmában középre és úgy nézzük a mérkőzést. Ilyenkor mindkét kezünkben foghatjuk a sört (vagy egyikben lehet a focis chips). De annak sem kell elkeserednie, aki a tablet hátulján foglal helyet. Ők kárpótolja a hátoldali ultramenő gravírozott Fenerbahçe logó.

Rendeld meg a Fenerbahçe Tabletet még ma a Fenerbahçe Tablet" href="http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9933">Fenerium online boltban 749 TL-ért!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Fenerbahçe Tablet, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Fenerbahçe Tablet',url: 'http://isztambul.info/blog/2013/01/29/fenerbahce-tablet/',contentID: 'post-5080',suggestTags: 'foci',providerName: 'Isztambul kalandok',styling: 'text' });return false" class="evernoteSiteMemoryLink">
 

2 Replies to “Fenerbahçe Tablet

 1. Ez egyre jobb! Tényleg nem tudom,hogy mit lehet még kitalálni?? Igaz,hogy vajmi keveset értettem abból,amit írtál:), (mi ez??:) ),de akkor is nagyon jó!
  És te hogy-hogy a Fenerium honlapját szoktad nézegetni? 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  1. Ha jól emlékszem, akkor éppen arra kerestem rá, mely csapatoknak van saját mosógépjük, amikor ez is az eredmények közé került. Mivel furcsa volt, mindjárt rávetettem magamat. 🙂
   De az első találat nem a Fenerium volt. Egy másik blogban találtam rá. Csak ahogy jobban utánanéztem, akkor derült ki, hogy a Fenerium is árulja.

   De egyébként tényleg át kellene böngészni a csapatok saját e-boltjait, hátha rábukkanunk még valami izgalmasra. 🙂

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .