majd pedig a Beşiktaş sas elfenekelte a Fenerbahçe csibét egy palacsintasütővel

Vagyis csak fenekelte volna, ha nem lép közbe a malacka!

Sárkányok és elrabolt királylányok helyett modern mese focibábokkal!

A helyszín a nappali, ahol már jó sok mérkőzés lejátszódott. És nem mindegyik a TV-ben, és nem is mindegyik a fociról szólt. De a viszont igen. A téma pedig a világbajnokság.
Bal oldalt, pontosabban a bal kézen Beşiktaş képviseletében a sas. Míg a jobb kézen, a Fenerbahçe képviseletében a csibe. Középen pedig valahol van egy labda is.
Szemben pedig nem más, mint a tíz éven aluli rajongó közönség, aki nem tud várni az esti focimeccsig, máris látni szeretné az évszázad összecsapását.
És már indul is a labda, először a Beşiktaş kapja el. De a Fenerbahçe is szorosan ott van. Óriási harc megy a labdáért, de aztán az egyik pillanatban máris lett egy góóóóóóóól!

A mai modern török gyerekeknek nem kell mindenféle rajzfilm. Ők focit szeretnének. Így a török játékboltok mindjárt ki is elégítik az igényeket, úgyhogy mire felnőnek, már ízig-vérig szurkolók lehetnek.

<a href=Beşiktaş bábsas" src="http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/500/Oyuncak_638799.jpg" width="500" height="500" />
Beşiktaş bábsas

 

Kellő számú báb összegyűjtésével bármelyik mérkőzést le lehet játszani. De akár néhány extra játékos is beállítható a csapatba úgy mint Micimackó, Pinokkió, stb…

<a href=Fenerbahçe bábcsibe" src="http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/500/Oyuncak_638658.jpg" width="500" height="500" />
Fenerbahçe bábcsibe

A focis bábuk természetesen online megrendelhetőek, házhoz szállítással. E mellett nagy előnye, hogy villany nélkül is működik. Ha éppen elmenne az áram, akkor pillanatok alatt elővehetjük a csapatunkat, és máris folytathatjuk a mérkőzést.

A dolog különleges érdekessége, hogy a Beşiktaş sas olcsóbb, mint a Fenerbahçe csibe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (6 votes cast)
majd pedig a Beşiktaş sas elfenekelte a Fenerbahçe csibét egy palacsintasütővel, 8.7 out of 10 based on 6 ratings
Beşiktaş sas elfenekelte a Fenerbahçe csibét egy palacsintasütővel',url: 'http://isztambul.info/blog/2013/02/26/majd-pedig-a-besiktas-sas-elfenekelte-a-fenerbahce-csibet-egy-palacsintasutovel/',contentID: 'post-5397',suggestTags: 'foci',providerName: 'Isztambul kalandok',styling: 'text' });return false" class="evernoteSiteMemoryLink">
 

2 Replies to “majd pedig a Beşiktaş sas elfenekelte a Fenerbahçe csibét egy palacsintasütővel

  1. Ez aaaz! Ez aaaz,CyberMacs! Nyomasd csak tovább az ilyen témájú cikkeidet! 🙂
    Csak annyit,hogy a Fener kabalaállata nem csibe,hanem kanári! 🙂
    (A csapat beceneve Sarı kanaryalar).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .