Álmodban Beşiktaş

Blogunk egyik állandó témája, hogy a török focirajongók és örültek mi minden cuccal halmozzák el a mindennapjaikat.

Ebből viszont a törököket kevésbé ismerő olvasónk olyan téves következtetést vonhat le, hogy amikor a focirajongó aludni tér, akkor ő is normális emberré változik, és talán még ő is pillangókat lát az álmában.

Pedig ez nem így van!

Lássuk, hogyan is néz ki egy Beşiktaş rajongó alvó sarka. Már amennyiben a sok Beşiktaş poszter, mez, labda és más cucc mellett marad neki elég hely aludni:

Beşiktaş alvókészlet" alt="Beşiktaş alvókészlet" src="http://www.dekoryon.com/images/products/00/13/00/1300_buyuk.jpg" width="350" height="350" />
Beşiktaş alvókészlet

Eleve úgy indul, már az alvósarok is a Beşiktaş színeiben tündököl. Nem kerül bele semmiféle zöld, meg sárga, és kék. Se világos, se sötét. Természetesen a szőnyeg is fehér, hogy jól illeszkedjen hozzá a fekete papucs. No és persze az egészlepedős Beşiktaş ágyneműkészlet: takaró és párna.

Az ágy egyszemélyes. Így ha van Beşiktaş alvótársunk, akkor ajánlott, hogy valaki fölül, a másik pedig alul legyen. Ebben az esetben célszerű, hogy az egyik személy fekete, míg a másik fehér bőrszín tulajdonosa legyen, különben megbomlik a harmónia.

Az ágy megvásárolható 207 TL-ért (kb. 28.000 ft) ezen a weboldalon. Mivel már csak 2 db maradt, így érdemes gyorsan rendelni. Egyébként is ingyenes a házhozszállítás.

Sajnos a képen több hiba is felelhető:

 • az olvasólámpa nem Beşiktaş-lámpa
 • az óra nem Beşiktaş-óra
 • a falon levő képek sem a csapatot ábrázolják
 • mit keres a virágmintás párna, és lepedő?
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Álmodban Beşiktaş , 10.0 out of 10 based on 4 ratings
 

One Reply to “Álmodban Beşiktaş”

 1. Nagyszerű! Örülök,hogy ilyen éles szemmel kiszúrtad az égbekiáltó hibákat! 🙂
  Sadece Beşiktaş!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (1 vote cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .