Istanbul shopping fest 2013

2013. június 8 és 16 között ismét megrendezésre kerül az Isztambuli Bevásárló Napok. Mely különlegessége, hogy nemcsak vásárolni lehet ilyenkor, hanem még vásárolni. És ha ez nem lenne elég, akkor a pénzt is lehet költeni dögivel, amivel mindenki jól jár. Ugye barátom! Na, gyere csak be a boltomba! Van egy klassz szőnyegem! Csak neked akciós!

Istambul Shopping Fest 2013
Istambul Shopping Fest 2013 – Forrás: istshopfest.com

Ideje bevásárolni, és mi is lehetne erre jobb hely, mint Isztambul, ami egyébként is egy hatalmas bazár?

De most a különleges alkalomra az egész város tele van különféle akciókkal! Sőt! Még Hadise is eljön, hogy megmutassa, hogyan lehet éneklés közben cipőt próbálni. Vagy cipőpróba közben énekelni. És még táncolni is.

Az üzletek, és bevásárló központok meghosszabbított idővel lesznek nyitva. Az első napon (8-ánö) egészen hajnali 2-ig pakolhatunk tele a bevásárló zacskóinkat. (jó lenne ezt a mondatot nem félreérteni… most így sikerült).

Különlegesség, hogy egy speciális Istanbulkart kerül forgalomba ezekre a napokra, melyet İSF Traveler Card-nak fognak hívni, és az Atatürk reptéren és a boltokban lehet majd beszerezni. Amennyiben ezzel a kártyával fizetünk, úgy kedvezményt kaphatunk a boltokban. A kártyákat a TEB autómatákban, a boltokban, és az Atatürk reptéren tudjuk feltölteni. A kártya különlegessége, hogy nem szükséges bankszámlát nyitni, nincs költsége (legalábbis nem írnak róla), és még 18 éven aluliak is használhatják!

Arról egyenlőre nincs hír, hogy az İSF Traveler Card használható-e a tömegközlekedésben. Sajnos nagyon keveset tudunk még erről a kártyáról.

Az Isztambul Bevásárló Napokban az összes nagyobb bevásárló központ részt fog venni (teljes lista itt). E mellett különböző zenés programokat is találhat az, aki elég ügyes.

A program támogatói: mindenki, akinél pénzt lehet költeni. Beleértve a sarki kebabárust is.

Hivatalos weboldal: istshopfest.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)
Istanbul shopping fest 2013, 6.0 out of 10 based on 3 ratings
 

One Reply to “Istanbul shopping fest 2013”

  1. Elég sajnálatosnak találom, hogy a mostani török események mellett nem törlik vagy halasztják későbbre ezeket az eseményeket, ahogy néhány fesztivál, konferencia stb. megtette, sok művész mond le koncertet szolidaritásból. Nem csak azért, mert egyetért (vagy nem ért egyet) a tüntetők követeléseivel, de itt emberek haltak már meg és sérülnek meg minden nap. Még a tüntetők se koncerteznek….
    Sőt, egy felhívás is kering, ami bojkottálja a vásárlást, csak az élelmiszerre korlátozva azt – szolidaritásból.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .