Beşiktaş kutya

Megpróbáljuk az eddig is őrült török focis rajongást túlszárnyalni.

És igen (meg természetesen) sikerül is!

Itt a fekete-fehér Beşiktaş kutya. 100% természetes anyagokból. Ami jól mutatja, hogy a Teremtő is Beşiktaş rajongónak teremtette a természetet!

(csak éppen fotónk nincs most róla: képzeljetek el egy fehér kutyát fekete foltokkal. pl egy ilyet:)

Dalmata
Dalmata – Forrás: Wikipédia

Érdekes, hogy az interneten nem találni képet, holott már többször láttam ezt a fajta kutyát Beşiktaş rajongó mellett (a mostani hidegre való tekintettel fekete-fehér sálat is kapnak).

Persze ennek is megvan az oka: A kutya (törökül köpek) nem éppen a legszebb kifejezés embertársainkra. Mondhatjuk úgy is, hogy az egyik legrosszabb. Törökországban pedig ezt különösen soha (micsoda szópárosítás!) se használjuk!

Holott nagyon is jól mutat egy fehér-feketébe beöltözött szurkoló mellett egy fehér-fekete kutya. Oké, nem csíkos, de ez csak azért van, mert perwollal lett mosva…

A többi csapat pedig komoly hátrányban van. Hiszen olyan állatot nem találni, aki mondjuk sötétkék-sárga lenne (hacsak nem papagáj), vagy bordó-sötétkék. Még esetleg a Galatasaray-os rajongók találnak maguknak társat. Olyan macska még előfordulhat, aminek sárga a bundája és vörösen csíkos. Csak meg kell találni! 🙂

7 Replies to “Beşiktaş kutya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük