Ajándék vasaló

– Vennél 18 kg mosóport egy ajándék vasalóért?
– Persze!

Ajándék vasaló
Ajándék vasaló

Törökország, és így a központja is, az üzletek országa. Mikor nyugaton még nagyban Amerika fölfedezésén ügyködtek, itt már zajlott az élet a bazárban. A legrégebbi pénzérme is Anatóliából származik.

Szóval ha eladásról van szó, a törökökre lehet számítani. Ők pedig ránk számítanak, hogy veszünk is tőlük valamit. Nem kérsz egy szőnyeget? 🙂

De a törökök igazi kedvence az akció. Főleg, ha kapnak ajándékba valamilyen terméket.

Még emlékszem arra az időre, amikor a benzin mellé járt az ajándék bögre. Nem tűnik nagy értéknek, de a törökök imádták. Minden nap kétszer tankoltunk. Apuka már nem győzte hova pakolni az extra benzint. Otthon pedig minden tele volt az egyen bögrékkel.

A gravitáció persze nagy úr, így a bögrék lassan elfogytak…

Másik nagy kedvencünk a cipők mellé adott kenyérsütő gép. De olyan akcióval is találkozhatunk néha, minthogy a TV mellé jár egy mosógép (vagy a mosógép mellé TV?). Hogy a gyerek is tudjon mit nézni. 🙂

De a lényeg az, hogy itt az akciókat és ajándékokat komolyan veszik. Pl. mindig van olyan tea, ami mellé adnak egy teafőzőt. És persze az akciók összevonhatóak, és további kedvezményeket lehet összepakolászni. 🙂

Ez dióhéjban azt jelenti hogy van az Akció. Ami általában 20% feletti kedvezményt jelent. Jön hozzá a törzsvásárlói kártya, a bankkártyás kedvezmény, a pontgyűjtés, a részletfizetés, meg a vasaló.

Tehát érdemes teherautóval menni akkor is, ha csak leugrunk a közértbe. 🙂 Annál is inkább, mert akárhogy is nézem, ez legalább 20 kg összesen. Jó esetben hozzájön még 20 doboz tej is, ami azért van, mert átléptük az akciós vásárlási keretet (ami általában 50 TL-t jelent). És akkor még nem vettünk semmit, csak benéztünk a boltba.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Ajándék vasaló, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
 

One Reply to “Ajándék vasaló”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .