Magyar néptáncosokat keresnek törökországi útazásra

Ez most nem attól szól, hogy kifekszünk a tengerpartra egy hétre (novemberben nem is annyira egészséges, bár ki tudja….), hanem itt kemény táncról van szó. Mégpedig néptáncról. Egy héten keresztül.

Cserébe ingyenes szállás és étkezés, ami csak belefér (kell is majd a kalória!)! Kebab éjjel, kebab nappal! És még az utazás egy részét is fizetik.

Diákoknak, nagy kaland!

Az Ars Omnis Kulturális Egyesület keres olyan diákokat, akik az esős novemberi időszakban matek óra helyett inkább a napfényes fekete-tengerpari Samsun városában csárdást járnának. És még sok sok más néptáncot is.

Bár a napsütés nem garantált, a zene viszont igen. Úgyhogy mindenki táncra perdülhet, majd pedig a képeket hazaküldheti az otthon maradottaknak, hagy irigykedjenek az iskolapadban!

2014. november 1-8-ig 37 fő fog eljutni Törökországba. Itt a cseh, lett, szlovák, horvát és török néptáncosokkal együtt megmutatkozik, mit tudnak. Tehát alapfeltétel, hogy táncolni tudni kell. Néptáncolni. Cserébe a hét végére más nemzetek táncait is meg lehet tanulni.

És persze lehet barátot is szerezni. És nem utolsó sorban ott van a kebab, amit meg lehet érinteni, szagolni, és végül enni (fordított sorrendben nehezen kivitelezhető).

Költségek: Az Erasmus+ program állja a résztvevők szállás és ellátás költségeit, valamint 170 €-ig visszatéríti az útiköltséget is.

E mellett pedig szükséges az Ars Omnis Kulturális Egyesület tagsági díjának megfizetése: 2000 ft/év.

Korhatár: 18-25 év.

Jelentkezés és további információ: Somogyi Blanka, +36-70-654-3356, youth@arsomnis.org

Forrás: arsomnis.org

A hírt pedig itt találtuk: travelo

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .