Szíverősítő focistáknak

A törökök alapjáraton is maximális adrenalin szinttel rendelkeznek, ha a fociról van szó. De ha ez esetleg nem lenne lég, most már kapható a focis energiaital.

Energia-foci-ital
Energia-foci-ital

Már a neve is jó: Burn. Azaz gyújtsd be!.

Vagyis az a szurkoló, aki ilyet iszik, simán, egy levegővel végig tudja ordítani a kétszer 45 perc+hosszabbításos mérkőzést.

Már hosszú ideje nincs őrült focis termék a blogon. Jóformán a Gezi-parki események óta csend van ezen a téren. Hiszen a parkban egymásra találtak a jógások, a kisebbségek és a focisták is. Olyankor pedig mindegy volt, ki melyik jóga formációt, népet, vagy focis csapatot támogatja, egy jó időre tűzszünetet kötött mindenki.

Most nyáron, viszont több választás is zajlott, amivel a politikai helyzet megszilárdulni látszik. Ősszel pedig újra kezdődnek a mérkőzések. Beşiktaş-ban már cserélik a kocsmákban a tv-ket nagyobbra. Így a parkokból visszakerültek az emberek a fotelekbe. Ezzel pedig jönnek vissza a polcokra is a focis indentitást erősítő termékek. Reméljük, ismét előtör a török kreativitás, és furcsábbnál furcsább rajongói dolgokat találhatunk.

Mindjárt elsőnek egy erősítő termék: energia ital!

Ízléses Beşiktaş színekben: fekete-fehér. Tetején pedig a sas, azaz törökül a Kartal logó. De nem is akármilyen: csilivili! Természetesen a grafikusok odafigyeltek, hogy ezek a csillogások még véletlenül se az ellenfél színeit mutassák. Minden tisztán fekete és fehér. Kivéve természetesen a török zászlót.

A Beşiktaş energiaital a hűvös nyugalmat sugározza. Tehát meglepetés lesz majd, amikor a felhasználója elkezd teljes erőből hajrá!-t ordítani, vagy az ellenséget szapulni.

Itt jegyzek meg egy érdekességet: A Beşiktaş stadion a Boszporusz európai partján található (most éppen felújítás alatt áll, fekszik, alszik). Amikor itt mérkőzés van, még az ázsiai oldalon is lehet hallani a szurkolók hangját. Így joggal mondhatjuk, hogy ez a világ egyetlen stadionja, ahonnan még a másik kontinensre is áthallatszik az ordítás.

De mivel a stadion most éppen felújítás alatt áll, fekszik, alszik, a mérkőzéseket távolabb tartják. Így érthető, hogy kell az az energiaital, hogy a szurkolók továbbra is a másik földrészig eleresszék a hangjukat.

Természetesen az ilyen szituációt nem tűrheti az ellenfél csapat sem karbatett kézzel. A felhangolt Beşiktaş szurkolókat ellenhangoló másik csapat is kap egy kis erősítést. Jelen esetben ez a Galatasaray.

A vörös-sárga csapatszín ideális alapja annak, hogy létrejöjjön a tűzoroszlán. És bár nem ordít úgy, mint a lánchídi társa, azért mindenképpen égetnivaló a tekintete. Egy hörpintés ebből tüzes italból, és a Galatasaray szurkolók maguk is oroszlánná változnak. És még a 280 cm átmérőjű tv-ből is azonnal kiordítják a színkorrigáló szoftvert, hogy ezek után mindent csak vörösben és sárgában mutasson. Beleértve a természetfilmeket és a rózsaszín párducos sorozatokat is.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Szíverősítő focistáknak, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
 

One Reply to “Szíverősítő focistáknak”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .