Szóljon az az induló!

Minden jel arra utal, hogy az új szezon tényleg meghozta az új focis őrültségeket Törökországba.

Úgyhogy belehúztunk mi is!

Gondolom már mindenkivel előfordult, hogy túl izgalmas volt a focimérkőzés, így másnapra elment a hangja.

Vagy esetleg a hosszú hétvége alatt megnézte a Legjobb gólok a kőkorszaktól a máig c. izgalmas 421 DVD-ből álló sorozatot, és másnapra elment a hangja.

Vagy, hogy egy sötét sikátorban összefutott az ellenfél szurkolótáborával, és úgy érezte, hogy az igaz csapat indulójával fogja jó útra téríteni őket.

Na, ilyen probléma többé már nem ér minket, hiszen megjelent a zsebben hordható focis induló kütyü!

Zsebben hordható török focis induló (iMarş)
Zsebben hordható török focis induló (iMarş)

Ezzel pedig egy gombnyomásra elindíthatjuk a Beşiktaş/Fenerbahçe/Galatasaray ünnepi lelkesítő himnuszát.

Mivel ilyen egyszerű, bárhol és bármikor elindíthatjuk. Legyen akár a zsebünkben, vagy a kezünkben, vagy a fogunk között. Mi pedig legyünk akár az utcán, akár a liftben, akár a mellékhelyiségben, akár a konyhában, akár Rambó-bukfencezés közben, akár sziklamászás közben, akár fényes nappal, akár fénytelen éjszakában. Ez a kis barátunk mindig nálunk lehet és mindig velünk énekli az indulót (még álmunkban is), mígcsak végelgyengülésben ki nem szenved az elem. De akkor majd veszünk új elemet!

Persze most mondhatnánk, hogy de már régóta vannak mp3 lejátszók, vezeték-nélküli hordozható 6000 W-os hangszóróval (ajándék dízel generátorral). Vagy akár a telefonunkra is feltölthetjük az indulót, hogy ébresztéskor, híváskor, facebookozáskor, fogmosáskor, kacsintáskor lejátssza azt.

Igen ám, de a mi esetünkben nagyban érdemes gondolkodni! Pl. ezekből a kütyükből a bazárban mindjárt 15000 darabot vehetünk meg erősen lealkudott áron. És akkor ha egyszerre megnyomjuk mindegyiken az indítógombot, akkor egy egész virtuális stadion énekel velünk (hah, a Samsung Galaxy S 3-4-5 csak max 8 készüléket tud összekapcsolni, hogy zenéljen! Hol van ez mihozzánk!).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (4 votes cast)
Szóljon az az induló!, 8.5 out of 10 based on 4 ratings
 

2 Replies to “Szóljon az az induló!

  1. Ez most egy kicsit tényleg érthetetlen,hogy minek,ama benim tabii „Like”,mivel türk futbol! 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .