Henna és tetoválás spraj

Mert nehogy már ne… instant esküvőhöz, meg ha hirtelen kell egy tetoválás..

Mert ilyen sincs ám minden sarkon!

Bár ezt éppen egy sarkon találtuk…

Henna és tetoválás spray
Henna és tetoválás spray

Ez nem gázspray! Bármennyire is annak látszik. Ez egy instant tetoválás, amit egyszerűen csak magunkra fújjuk! Nem az ellenségre.

Kivéve ha…

Kevesebb, mint 1 perc alatt (=óvatlan pillanat, valaki elég tolakodott a sorban) az ellenségre rakhatjuk az általa gyűlölt focicsapat emblémáját. Így a saját ismerősei fogják jól megverni.

A roppant kreatív nevű Mozz-art segítségével mi is roppant kreatívak lehetünk. Elég volt a falfirkálásból! Hát nem gáz az, hogy órákat töltünk egy remekmű elkészítésével, aztán kiderült, hogy a falat nem tudjuk magunkkal vinni? Kénytelen leszünk a FB-on megosztani egy kis térképmelléklettel. Aztán vagy eljönnek a jóbarátok, vagy a rosszak. Mi meg leshetjük, ki fog körbeállni minket…  még az is lehet, hogy a hatóság a szirénás autóval..

Hagyjuk a falfirkát az amatőrökre! A profik inkább a saját testüket használják az üzenet művészet hordozására. De hát csak nem bízzuk a testünket másra? A legjobb, ha az ilyet az ember maga csinálja.

Bár tény, hogy jobb mást hibáztatni..

Azért menjünk biztosra… hátha mégse sikerült a tetoválás… hátha mégse a Mari/Géza az igazi… Ezért elsőre mégse igazit készítsünk.

Persze ez minden megjelenésében olyan lesz, mint az igazi tetoválás. Csak mi tudjuk majd a trükköt! Hehehe!

No, tehát ennyi.

A gyártó szerint csak 3 évesnél kisebb gyerekre nem szabad használni (mert lenyeli a tetoválást??), így a 4-évesnek már simán a homlokára írhatjuk a telefonszámunkat, és már mehetünk is a parkba. Hah GPS-póráz! Kinek kellesz!? Barbár megoldás..

Szóval készítgessünk csak tetoválásokat otthon, magunknak.

És jól látjátok, van henna is. Félrelépős hölgyeknek tuti alibi. De drágám, hát nem látod, hogy esküvőn voltam??

Arról nem találtunk információt, mégis mennyi ideig marad meg a bőrünkön, de valószínűleg nem túl sokáig. Így ha csalódunk a kedvenc csapatunkban (friss feleségünkben, férjünkben, barátnőnkben, fiúnkban, macskánkban, kvantum spinünkben), akkor elég csak lemosni, és 2 perc múlva már lehet egy új tetoválásunk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Henna és tetoválás spraj, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .